Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΟΥΣΕ...ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ ΑΛΑ ΓΟΥΔΙ!!!

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά τις...

δηλώσεις του στο f/book με τις οποίες ζητούσε εκτέλεση Μουζάλα αλά Γουδί.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας».
Συγκεκριμένα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, επανήλθε στην επικαιρότητα μέσω μιας προκλητικής ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία κάνει λόγο για "εκτέλεση" του αναπληρωτή Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα.

Η επίμαχη ανάρτηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων:
πληροφορίες από news247.gr

6 σχόλια:

  1. Τελικά είναι παλληκάρι ο Κρανηδιώτης . Ο Μητσοτάκης είναι μεγάλος προδότης σαν τον Τσίπρα . Μόνο ένα ισχυρό Πατριωτικό Εθνικό Μέτωπο θα σώσει την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει και πολύ "άδικο" στην άποψη για "Γουδή"! Μόνο που μαζί με αυτόν τον πολιτικάντη, θα πρέπει να σύρουμε και δεκάδες ακόμη προδότες πολιτικάντηδες που είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ και πρόδωσαν τους Έλληνες που..."αφελώς τους εμπιστεύτηκαν" 35 χρόνια, από το 1981.
    Διέπραξαν το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και τα γεγονότα είναι αδιαμφησβήτητα. Σε καιρό ειρήνης ο Π.Κ. το τιμωρεί με ισόβια, αν αποδοθούν κατηγορίες και καταδικασθούν ως ένοχοι οι κατηγορούμενοι!! Αν δε, "οι πράξεις και οι ενέργειες" αυτών των ολετήρων οδηγήσουν σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, τότε το Έκτακτο Στρατοδικείο, που είναι Αρμόδιο σε αυτήν την περίπτωση να επιληφθεί μιας τέτοιας διαδικασίας, κρίνει ένοχους τους "κατηγορούμενους" για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, τότε μία είναι η ποινή...και αυτή είναι ``ΓΟΥΔΗ΄΄ με την ευρύτερη έννοιά της...!
    Εγώ προσωπικά εύχομαι, όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι και άχρηστοι να ξεκουμπιστούν έστω και στο "παρά πέντε" ΚΑΙ με έναν ΈΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ, που θα αγαπάει την χώρα και τον Λαό της, που θα ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ, ίσως τότε αποφύγουμε τα χειρότερα και ίσως τότε να ξαναγίνουμε ΈΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ με όλη την σημασία!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος ήταν πατριώτης.
    Πόσο συμπαθούνται οι Πατριώτες στα χρόνια της Μεταπολίτευσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!
    Αν οι γύφτοι, σημερινοί κάτοικοι της πόλης των Σκοπίων, θέλουν να "αποκαλούνται" Μακεδόνες, ας διαλύσουν το μόρφωμα της ΠΓΔΜ και ας δεχθούν την προσάρτησή τους από την ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι εμείς που συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην πατρίδα και στην ΕΛΛΑΔΑ γενικώς, έχουμε μείνει και γίνει μια γραφική μειοψηφία. Δυστυχώς. Τα λέμε μεταξύ μας, άντε το πολύ πολύ να βρεθεί και ένας Φαήλος ο οποίος βλέπει μαύρο σε χρόνο dt, και μια χαρά πορεύεται η χώρα.
    Τώρα ασχολούμαστε με την Αντζελίνα. Την φέραμε κι αυτήν την καημένη να πάει στους πρόσφυγες σαν την άλλη την Σούζαν τις προάλλες, να τους πιάσει το χέρι να τους συμπαρασταθεί, και μετά να πάρει κι αυτή τον ψευτο-ανθρωπισμό της και να επιστρέψει στη χλίδα του Χόλιγουντ και στον Μπράντ και στα οχτώ-εννιά-πόσα δεν ξέρω... υιοθετημένα της τα οποία τρώνε κι αυτά με χρυσά κουτάλια όπως και η μαμά τους!
    Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων διενεργούν έρευνες με θέμα την προσφυγική κρίση και ρωτάνε αν θα πέρναμε πρόσφυγες στο σπίτι μας, και αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και ο Έλληνας ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ .............. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή