Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Δεν είναι ένας απλός πολίτης που μιλάει στον κ. Μουζάλα. Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος. Γιατρός που εξετάζει όλους όσους περνούν από τη Λέσβο...

και έχουν προβλήματα υγείας. Και κάνει επίσημη δήλωση ότι υπάρχουν τζιχαντιστές και τρομοκράτες της Αλ Κάιντα ανάμεσα στους λαθρομετανάστες. Δεν είναι μόνο πρόσφυγες. Και ο Μουζάλας του πιάνει το χέρι για να τον σταματήσει να μην μιλάει και κυρίως να μην ακούγονται προς τα έξω οι αλήθειες. Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον γιατρό που είπε την αλήθεια στον ΝΤΕΝΕΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥΖΑΛΑ ο οποίος κάνει πως δεν ακούει ο ΞΕΨΤΙΛΑΣ . Η Ελληνική Κοινωνία θα πληρώσει ακριβά την αδιαφορία της . Αυτά τα αίσχη και η ξυλοδαρμοί στο Λιμάνι του Πειραιά από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι μόνο η αρχή . Δεκάδες και οι ΒΙΑΣΜΟΙ μικρών παιδιών από Αφγανούς ΒΙΑΣΤΕΣ .Εχτές ΒΙΑΣΑΝ ένα μικρό κορίτσι στην Ειδομένη . Σειρά έχουν οι Ελληνίδες ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΡΙΕΣ . Οι Αφγανοί θα κάψουν όλοι την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον γιατρό που είπε την αλήθεια στον ΝΤΕΝΕΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥΖΑΛΑ ο οποίος κάνει πως δεν ακούει ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ . Η Ελληνική Κοινωνία θα πληρώσει ακριβά την αδιαφορία της . Αυτά τα αίσχη και η ξυλοδαρμοί στο Λιμάνι του Πειραιά από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι μόνο η αρχή . Δεκάδες και οι ΒΙΑΣΜΟΙ μικρών παιδιών από Αφγανούς ΒΙΑΣΤΕΣ .Εχτές ΒΙΑΣΑΝ ένα μικρό κορίτσι στην Ειδομένη . Σειρά έχουν οι Ελληνίδες ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΡΙΕΣ . Οι Αφγανοί θα κάψουν όλοι την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή