Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΡΕΙΠΙΟ ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Η Ντορέττα Πέππα αποκαλύπτει
Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαίο ή... "λάθος" το ότι ο ανεκδιήγητος...

Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία"! Αντιθέτως, επέλεξε το σωστό timing -και μη μας παραμυθιάζει ο γελοίος!- τώρα που καταφθάνει και η "πρέσβειρα" των απανταχού ανθελλήνων και γνωστή πράκτορας της παγκοσμιοποιητικής Σιωνιστικής προπαγάνδας Αντζελίνα Τζολί, η οποία μάλιστα σπίλωσε το σεπτό πρόσωπο της Ολυμπιάδας, της μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν την υποδύθηκε στο χολιγουντιανό έργο για το μεγάλο στρατηλάτη και την παρουσίασε λίγο πολύ ως μια γυναίκα τερατώδη!!!! 


Αυτό το ηθικό ερείπιο, η Τζολί (Τσουλί) θα της πήγαινε καλύτερα, αφού δεν άφησε πάγκο για πάγκο που να μην τον περάσει για να... φτάσει), έρχεται να ελέγξει με ύφος αυτοκράτειρας το πώς εμείς φερόμαστε στους λαθρό, αφού οι ΗΠΑ θέλουν πάση θυσία να περάσει όλη αυτή η τζιχαντοκαλύπτρα προς τα δω και να... καλύψει τελικά όλη την Ευρώπη, αφού τα "παιδιά" και οι υπόλοιποι άμαχοι (;) είναι ακριβώς και μόνο αυτό: κάλυψη! 
Άκου, κυρά μου, μη μας το παίζεις Λάρα Κρώφορντ, πάρε τον Μουζάλα, τον Φίλη, τη Χριστοδουλοπούλου, τη Ρεμπούση και τα υπόλοιπα υποπροϊόντα της διεθνιστικής προπαγάνδας του Σόρος και αντέστε στο διάολο, μαζί με τους "κεκαλυμμένους" προστατευομένους σας! Αρκετά έγινε της μαντίλας εδώ πέρα! 
Αρρωστήσαμε πια, κυριολεκτικά και μεταφορικά! 

1 σχόλιο:

  1. COCO FINO! ΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή