Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΜΑΣ ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Σιωνιστών δανειστών «Θεσμών», της Ν.Τ.Π. και Παγκοσμιοποίησης, μας χρέωσε με δόλιο ΧΡΕΟΣ, και μας γέμισε με εκατομμύρια Ισλαμιστές πρόσφυγες και...

λαθρομετανάστες. Οι ξενοκίνητες ΜΚΟ, οι «φιλάνθρωποι» του ΣΟΡΟΣ,και οι διάφορες Εβραίες Τασίες & Σίες, κάνουν κουμάντο στο μεταναστευτικό στη χώρα μας.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χαρακτηρίζεται από ατολμία, φόβο, και υποχωρητικότητα, έναντι των προβλημάτων χρεοκοπίας, και λαθρομεταναστών. Προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα με ημίμετρα, δηλαδή βαριά φορολογία των φτωχών μαζών, και μείωση συντάξεων των γερόντων.


Η Παγκόσμια Κυβέρνηση διέταξε τα ανδρείκελα αυτών, τους Βαλκάνιους βόρειους γείτονες, να κλείσουν τα σύνορα, και να μας «ταπώσουν».Όμως οι λαθρομετανάστες θέλουν να πάνε στη Γερμανία.
Χρεοκοπία & λαθρομετανάστες, με κλειστά τα βόρεια σύνορα, πάει πολύ, δεν το αντέχει ο Ελληνικός Λαός.!!!
Η Ε.Ε. αποφάσισε να εγκλωβιστούν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Δεν γίνεται και λαθρό & χρέος & κλειστά σύνορα. Έτσι οι Έλληνες γίνονται, και κερατάδες, και δαρμένοι, και χρεομένοι.


Οι Επικυρίαρχοι της Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν να γεμίσουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες, εφαρμόζοντας το σχέδιο COUDENHOVEΝ-KALERGI, για ανάμειξη Έθνών,φυλών, γλωσσών, και χρωμάτων. Θέλουν να κάνουν τη νέα ΒΑΒΕΛ της Βίβλου, για να διοικούν εύκολα την Οικουμένη!!!Οι πλούσιοι βόρειοι «εταίροι» στην Ε.Ε. αντέδρασαν, και έκλεισαν τα σύνορά τους για τους λαθρό.


Εμείς είμαστε «μπάτε σκύλοι αλέστε». Η συνθήκη Σένγκεν προβλέπει ανοιχτά σύνορα ΜΟΝΟ για Ευρωπαϊκούς Λαούς της Ε.Ε.


Επειδή οι μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Βαλκάνιοι βόρειοι γείτονες, έκλεισαν τα Σύνορα, μας «τάπωσαν» με φελό σαν μπουκάλι με τσίπουρο, και γίναμε αποθήκη εκατομμυρίων προσφύγων & λαθρομεταναστών, κατόπιν εντολών των βορείων «εταίρων» της Ε.Ε. και της ηγεσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και Παγκοσμιοποίησης,


Εισηγούμαι στη Κυβέρνηση όπως,
με ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, διαγράψει
 όλο το χρέος με το οποίο οι Κοσμοκράτορες με δόλιο τρόπο μας χρέωσαν. Σεισάχθεια εδώ και τώρα.
Δεν γίνεται και ΧΡΕΟΣ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!


Με μηδέν ΧΡΕΟΣ δεν θα έχουμε εκατομμύρια ευρώ τοκοχρεωλύσια να πληρώνουμε κάθε μήνα στους
 Σιωνιστές δανειστές «Θεσμούς».Δηλαδή διαπράττετε ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της Πατρίδος!!!

Ήδη ο Ελληνικός Στρατός ανέλαβε να κατασκευάσει πολιτείες, για να στεγάσει όλους αυτούς τους δυστυχισμένους.
Δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ!!!


Το ΝΑΤΟ ήρθε για να μείνει στο Αιγαίο, για να «μπλοκάρει» τη ΡΩΣΙΑ στο βορά!!!
Η μικρή Ελλάδα υφίσταται απώλεια εδαφών και θαλασσών. Όλα έγιναν για τη μεγάλη Τουρκία.


Στην Κυβέρνηση Τσίπρα, έχουν καταλάβει τι κάνανε;;;
Έχουν διαπράξει από αφέλεια και επιπολαιότητα έγκλημα στο Αιγαίο, κατά της Πατρίδος.


Με τη συμφωνία αυτή αλλάζει το Ελληνικό καθεστώς στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι ζήτησαν όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!!! Διχοτόμησαν το Αιγαίο στον 25ο Μεσημβρινό, με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ & Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι πολιτικοί μας αποδεχόμενοι αυτό, διαπράττουν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
Τελικά οι λαθρομετανάστες θα πάρουν τα όπλα εναντίον των Ελλήνων...
Ο ΣΟΡΟΣ της Ν.Τ.Π. θα τους εξοπλίσει!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
 

1 σχόλιο:

  1. Καλά μας τα είπατε κ. Γρυπαίε, αλλά αυτό το "έχουν διαπράξει από αφέλεια και επιπολαιότητα", τι το θέλατε; Δεν κοιμόμαστε αγαπητέ όλοι. Μήπως εξυπηρετείτε και εσείς κάτι ή γράφετε απλά για να γράφετε; Και τέλος πάντων, αυτά που γράφετε είναι κάποια καινούργια διαπίστωση το τι συμβαίνει και τι έχουν κάνει μέχρι τώρα; Μάλλον εσείς είστε αγαπητέ αφελής αν πιστεύετε ότι δεν έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει, εκτός και θέλετε να μας περάσετε αυτό το μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή