Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ-ΜΟΥΝΤΑΚΗ: "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"!!!

Επιστολή  προς τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο απέστειλε η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού, με την οποία ζητεί την παραίτηση της Αντιδημάρχου Αθανασάκου-Μουντάκη τόσο από τη θέση της Αντιδημάρχου όσο και από τη θέση της Προέδρου της ΔΕΠ!
Δείτε τι ακριβώς αναφέρεται στην επιστολή της Ένωσης:


Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Απευθυνόμαστε σε εσάς, θεωρώντας πως το συμφέρον των παιδιών του Δήμου μας και το ενδιαφέρον μας γι αυτά είναι κοινό.

Τόσο ως συνειδητοί δημότες όσο κι ως γονείς, πιστεύουμε ακράδαντα πως τα προσωπα τα οποία καλούνται να υπηρετήσουν από δημόσιες θέσεις το νευραλγικό πόστο της παιδείας απαιτείται να δίεπονται από δημοκρατικές αντιλήψεις και να έχουν ειδικές ικανότητες στο να συνεργαστούν ισότιμα, όχι μόνο με τους γονείς, αλλά και με τους μαθητές. Ταυτόχρονα πρέπει να είναι γνώστες των θεμάτων παιδείας, των ειδικών προβλημάτων σχολείων μας και των παιδαγωγικών αρχών, καθώς αναφερόμαστε σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο.

Ευρισκόμενοι απέναντι από την νυν Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Μ. Μουντάκη διαπιστώσαμε πως οι προϋποθέσεις όχι μόνο δεν πληρούνται στην περίπτωση της, αλλά πως οι παραπάνω προϋποθέσεις, δεν πληρούνται στο πρόσωπο της Αντιδημάρχου, ενώ οι ενέργειές της ήταν επιεικώς  απαράδεκτες. Ως εκ τούτου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου-Χολαργού βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να  ζητήσει την απομάκρυνση της από το πόστο της Αντιδημάρχου Παιδείας και κατ´ επέκταση της Προεδρίας της ΔΕΠ.

Οι λόγοι που μας υποχρεώνουν να προβούμε σε αυτό το αίτημα αναλύονται παρακάτω:

1. Η άγνοια, η κατάλυση των διαδικασιών, καθώς και η αντιδημοκρατική της συμπεριφορά ως Προεδρεύουσα της ΔΕΠ κατά την τελευταία συνεδρίαση της στις 26/1/16.

Η κα Μουντάκη αφού κατά την έναρξη της συνεδρίασης διεπίστωσε απαρτία των μελών (χωρίς εξαίρεση ουδενός στο δικαίωμα ψήφου), αρνήθηκε εξ´ αρχής να συζητήσει καθ´ ολοκληρίαν το θέμα, ισχυριζόμενη ότι  το μόνο προς ψήφιση θέμα ηταν η ίδρυση ενός και μόνο Δημοτικού σχολειου στο Χολαργό. Μετά από αρκετή ώρα και πίεση των μελών της ΔΕΠ, δέχθηκε να συζητήσει και την ομόφωνη πρόταση της Ένωσης Γονέων που κατέθεσε η εκπρόσωπος μας.
Στη συνέχεια, καταλύοντας τη διαδικασία αρνήθηκε να θέσει τη συγκεκριμένη πρόταση σε ψηφοφορία αναγνωρίζοντας ως μοναδική πρόταση προς ψήφιση τη δική της. Κάτω από τις έντονες πιέσεις των τριών εκπροσώπων των συλλογικών φορέων εκπαιδευτικών και γονέων, οδηγήθηκε στο να συμπεριλάβει στην ψηφοφορία και την πρόταση της Ένωσης. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν η καθαρή υπερψήφιση της πρότασης της Ένωσης, το οποίο προσπάθησε να διαφοροποιήσει προσμετρώντας ψήφο μέλους που είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση αρκετά νωρίτερα.
Στην έντονη ένσταση των τριών μελών ως προς τα δρώμενα, ανακοίνωσε τη λύση της συνεδρίασης δηλώνοντας ότι θα ενημερώσει η ίδια το Δημοτικό Συμβούλιο και ότι το αποτέλεσμα της προηγηθείσας ψηφοφορίας δεν έχει καμία σημασία. Μετά, απεχώρησε από την αίθουσα.

2. Η ανάρμοστη στάση της ιδίας καθώς και η στρεβλή παρουσίαση της γνωμοδότησης της ΔΕΠ –από την ίδια -κατά τη διάρκεια της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η κα Μουντάκη στην εισήγηση της παρουσίασε ως γνωμοδότηση της ΔΕΠ πρόταση αλοιωμένη από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της επιτροπής.
Στη συνέχεια ιδιαιτέρως εκνευρισμένη κι αφού εξαπέλυσε ανάρμοστους χαρακτηρισμούς προς τα μέλη της ΔΕΠ που παρεβρίσκονταν διαμαρτυρόμενοι για τα συμβάντα της προηγούμενης ημέρας, απεχώρησε σε πλήρη σύγχυση.

3. Η προσβολή των μαθητικών θεσμικών οργάνων και των προσωπικοτήτων των παιδιών μας κατά την υποτιθέμενη συνδιοργάνωση συναυλίας.

Η κα Μουντάκη χρησιμοποίησε τα μαθητικά συμβούλια των Γυμνασίων και Λυκείου ως "αυλικούς" της αυθαίρετα (έξω από κάθε διαδικασία διαβούλευσης και συνδιοργάνωσης) χρησιμοποίησε τις "σφραγίδες" των 15μελών συμβουλίων αναφέροντας τα (σε αφίσες, προσκλήσεις και δελτία τύπου) ως συνδιοργανωτές σε εκδήλωση για την οποία ποτέ δεν ρωτήθηκαν και σε καμία περίπτωση δε συναίνεσαν. Αυτό που  έγινε, ήταν η επίσκεψη της ίδιας μία-δύο ημέρες πριν στα σχολεία ανακοινώνοντας στα παιδιά ότι όφειλαν να παραβρεθούν σε συναυλία με κρητικές μαντινάδες (!) γιατί "είναι οικοδεσπότες". Μία μέρα πριν δε, τηλεφώνησε η ίδια στους Προέδρους των 15μελών των Λυκείων και τους προσκάλεσε να παραβρεθούν στη συναυλία, ώστε να μοιράζουν φυλλάδια, να υποδέχονται τους θεατές και να προσφωνήσουν κείμενα που θα τους έδινε έτοιμα η ίδια.


Δεδομένου, ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ γονέων και Δήμου είναι και δικός σας στόχος, παρακαλούμε όπως κάνετε δεκτό το αίτημα μας για την απομάκρυνση της κας Μουντάκη από τον τομέα της Παιδείας  για όλους τους παραπάνω λόγους


Στη διάθεσή σας,


Για το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού




Η Πρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας

23 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει παιδεία στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια και δεν μιλάει κανείς . Όποιος δεν το έχει καταλάβει είναι εκτός τόπου και χρόνου . Ο ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να καταργήσει την Ελληνική Γλώσσα με Λατινικά ΟΡΝΗΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ και οι σύλλογοι Γονέων σε όλη την Ελλάδα ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ .Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ . ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ της Μέρκελ και όσοι απροσάρμοστοι τους στηρίζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουν να ισλαμοποιήσουν όλη την χώρα και εσάς σας φταίει η Μουντάκη . Σε λίγο που θα σας βάλουν Φερετζέ και θα φέρουν ΙΜΑΜΙΔΕΣ στα σχολεία θα δείτε τι σημαίνει ΣΑΡΙΑ στην θέση της Ελληνικής Παιδείας που εσείς συκοφαντείτε . ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε η Μουντάκη μου φταιει γιατί είμαι γονέας και έχω παιδι στο σχολείο. Ασχολήσου εσύ με την πιπίλα των μεταναστών και άσε τους άλλους να ασχοληθούν με τα καθημερινά. Απαράδεκτη άσχετη έως και επικίνδυνη η Μουντάκη. Θυμίζει παλιά ελληνική ασπρόμαυρη ταινία με το τσεμπέρι στο κεφάλι. Άντε σπιτάκι σου νάρθει κάτι σε πιο σοβαρό. Αλλά με δήμαρχο το Λιάκο μόνο σε 50άρες γκόμενες βρίσκεις το οτιδήποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς,από τα γραφόμενά σου,καταλαβαίνει αβίαστα,ο καθένας,ότι το επίπεδο της παιδείας σου δεν παίρνει και πολύ καλό βαθμό.Βέβαια,το ανησυχητικό,δεν είναι η δική σου, χαμηλόβαθμη,παιδεία αλλά το ότι είσαι γονέας με παιδί στο σχολείο και υποστηρίζοντας ένα προεδρείο,το οποίο δεν υπηρετεί ΚΑΘΟΛΟΥ καλά την εντολή που πήρε από τους γονείς,μάλλον δεν έχεις και πολύ σωστό τρόπο σκέψης και για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

      Διαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρον!!! Βέβαια αυτό δεν είναι δείγμα μιας Ένωσης Γονέων που είναι "υπό διάλυση" και "φυλλορροεί". Και φυσικά ένα "αντιδημοκρατικό" και "εγκάθετο" Δ.Σ. δεν θα έδινε προς δημοσίευση και εις γνώση όλων αυτή την επιστολή. Μπράβο στην Ένωση!! Τα δημοσιεύματά σας για αυτή είναι λίγο αντιφατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά σχολεία ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ; Τα σχολεία τα έχει κάνει ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εδώ και πολλά ο σύντροφος μόνιμος καταληψίας ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ MASYURA MR ALEXIS MADE IN USA ΤΣΕ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΠΑΣΑ . Και μην ξεχάσεις η μαστούρα και το χασίσι είναι δωρεάν στα σχολεία με την ευγενική χορηγία ΣΥΡΙΖΑ . Και να προσέχεις τώρα που έχουν έρθει πολλοί σκουρόχρωμοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στον Χολαργό . Να προσέχεις γιατί θα χορεύεις σαν τους Ινδιάνους . Έμαθες τι κάνουν στον Άγιο Παντελεήμωνα οι φίλοι σου λαθρο Αφγανοί σε μικρά παιδιά ; Ρώτα τους συγγενελις της Μυρτώ και θα σου πούνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιά σχολεία ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ; Τα σχολεία τα έχει κάνει ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εδώ και πολλά ο σύντροφος μόνιμος καταληψίας ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ MASTURA MR ALEXIS MADE IN USA ΤΣΕ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΠΑΣΑ . Και μην ξεχάσεις η μαστούρα και το χασίσι είναι δωρεάν στα σχολεία με την ευγενική χορηγία ΣΥΡΙΖΑ . Και να προσέχεις τώρα που έχουν έρθει πολλοί σκουρόχρωμοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στον Χολαργό . Να προσέχεις γιατί θα χορεύεις σαν τους Ινδιάνους . Έμαθες τι κάνουν στον Άγιο Παντελεήμωνα οι φίλοι σου λαθρο Αφγανοί σε μικρά παιδιά ; Ρώτα τους συγγενείς της Μυρτώ και θα σου πούνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθημερινά μας πηδάνε στους φόρους οι συριζαίοι μας έχουν ζεβρακώσει οι ξεφτίλες . Καθημερινότητα σου λέει ο άλλος . Που την βρήκε ήθελα να ήξερα ; Ρε τι τραβάμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση συριζα για την κατάντια στην παιδεία . Με καταλήψεις αποχές και μολότωφ τα σχολεία έγιναν γκέτα κάθε κακοποιού . Πολλοί γονείς επειδή ψηφίζουν συριζα αυτά δεν τα βλέπουν . Δεν τους συμφέρει . Μην ξεχνάτε την ΜΑΡΦΙΝ όπου ο συριζα έκαψε ζωντανούς ανθρώπους και ανάμεσα τους μια έγκυο γυναίκα . Αυτά τα εγκλήματα κανείς συριζαίος δεν τα λέει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πάτε στο ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσετε λεφτά να φτιάξουν όσα σχολεία θέλετε στο Δήμο. Και άντε φτιάξαμε σχολεία...Ποιος θα τα στελεχώσει? Ώρες ώρες νομίζω ότι ζούμε σε άλλη πραγματικότητα. Αυτά δεν τα γράφουν στην επιστολή όμως. Γράφουν μόνο για την Μουντάκη...Ρε άντε απο εδώ μπαγλαμάδες. Στο Σύριζα να πάτε. Δεν σας αρέσουν οι πολιτιστκές εκδηλώσεις για τους νέους? Τί προτιμάτε? Καταλήψεις και χασικλίκια? Α εκτός αν τέλιωσαν τα γκαφρά και κόψατε το ιδιωτικό σχολείο απο τα παιδιά. Αν πέρναγαν αυτά στα ιδιωτικά να πάτε στο ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν και στα δημόσια. Για να σας δώ. Στείλτε επιστολές θα σας στηρίξουν όπως κάνανε με τους αγρότες...Τα βάλαμε με την Μουντάκη τώρα.Για να μας πείτε τί κάνατε με την Αστυνομία για τα κρούσματε βίας κατά των παιδιών μας στο Δήμο. Α ξέχασα ήταν αρμοδιότητα της Μουντάκη και όχι της Αστυνομίας by ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά εκεί μόκο, μην πάμε κόντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά παπαγαλάκια διαθέτει ο Λιάκος εκτός από καρδερίνες. Να τον χαίρεσαι τον βλαχοδήμαρχό σου..

      Διαγραφή
  10. Έχουν πάρει απόφαση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να κόψουν 30% τις δαπάνες για την παιδεία και την υγεία προκειμένου να στεγάσουν και να ταίσουν 3.5 εκατ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Τό ίδιο θα κάνουν και στις συντάξεις . Για τους νέους έχουν πρόγραμμα να τους βγάζουν στην σύνταξη μετά το 97ο έτος της ηλικίας τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι και να λες φίλε παπαγάλε εσύ με τον λιάκο εγώ ξέρω ότι οι συριζαίοι έχουν τους καλύτερους μισθούς και θα πάρουν τις καλύτερες συντάξεις χωρίς να έχεο δουλέψει κανείς του ποτέ . Όλη μέρα στου ξαπλόπουλου την βγάζουν οι κοπρίτες συριζαίοι . Εσύ τι λες σύντροφε του ΣΦΥΡΙΖΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διάβασα μία επιστολή με γενικολογίες η οποία στερείται πάσης αποδείξεως των αναφερομένων δήθεν γεγονότων.Είναι υποκρισία να σκίζουν κάποιοι τα ιμάτια τους για έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών και να τα βάζουν με την Αντιδήμαρχο, την στιγμή που ανέχονται την απαράδεκτη κατάσταση που η δημοκρατική τους συνείδηση επιτρέπει στα σχολεία, σε σημείο ώστε οι καθηγητές να έχουν χάσει,κατ ουσίαν τον ρόλο τους. Μήπως θέλετε να συνεχίσω και να περιγράψω την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διάβασα μία επιστολή με γενικολογίες η οποία στερείται πάσης αποδείξεως των αναφερομένων δήθεν γεγονότων.Είναι υποκρισία να σκίζουν κάποιοι τα ιμάτια τους για έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών και να τα βάζουν με την Αντιδήμαρχο, την στιγμή που ανέχονται την απαράδεκτη κατάσταση που η δημοκρατική τους συνείδηση επιτρέπει στα σχολεία, σε σημείο ώστε οι καθηγητές να έχουν χάσει,κατ ουσίαν τον ρόλο τους. Μήπως θέλετε να συνεχίσω και να περιγράψω την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H Aντιδήμαρχος έγινε αντιδήμαρχος κατόπιν συμφωνίας.Δεν πρόκειται να σας ακούσει ο Λιάκος,βέβαια.Μην ασχολείστε,χάνετε τον χρόνο σας,η γυναίκα έχει μεσάνυχτα.Ομως καλά να πάθετε.Τους ψηφίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ,είναι προφανές,για κάποιον που ξέρει τα στοιχειώδη στην πολιτική,ότι εφαρμόζεται η μέθοδος κατά την οποία, παίρνει κάποιος ένα,αληθοφανές ψέμα και με μία σοφιστία, το παρουσιάζει σαν αλήθεια.Εν συνεχεία βρίσκει έναν υφιστάμενο αυτού που θέλει να χτυπήσει και μάλιστα, κάποιον ικανό ο οποίος παράγει έργο,γιατί άλλωστε να τον κατηγορήσει αν δεν κάνει τίποτα,του φορτώνει αυτό το ψέμα,απαιτώντας την παραίτησή του.Έτσι προσδοκά σε δύο πράγματα.Είτε να γίνει δεκτή η παραίτηση,από τον προϊστάμενο είτε όχι.Αν γίνει δεκτή,θα πει ότι ο προϊστάμενος είναι ανίκανος να διορίσει υφιστάμενούς του ή αν δεν γίνει δεκτή, ότι κρατάει ανίκανους υφιστάμενους,άρα είναι και αυτός ανίκανος.Όπως και νά'χει αποδεικνύεται η λαϊκή ρήση ¨χτυπάει το σαμάρι να ακούει ο γάιδαρος¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γνωρίζοντας τι σημαίνει σοφιστεία, τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην πολιτική συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Επίσης δηλώνω ότι δεν ψήφισα τον νυν Δήμαρχο. Από την στιγμή όμως που ψηφίστηκε οφείλουμε να τον σεβόμαστε, όπως και τις επιλογές του οι οποίες αφορούν τους συνεργάτες του. Όπως είπα και σε κάποια άλλη περίπτωση, αν οι επιλογές του βλάπτουν την πόλη μας θα μας έχει απέναντί του. Όμως αυτό θα γίνει αιτιολογημένα και στοιχειοθετημένα όχι με γενικόλογες, ανούσιες και αναπόδεικτες ανακοινώσεις. Θα φέρω ως παράδειγμα το μεταναστευτικό. Αν οι επιλογές του Δημάρχου βλάψουν την πόλη μας θα αντιδράσουμε. Πάντα όμως στα πλαίσια της νομιμότητος και κοσμιότητας. Αν δεν σεβόμαστε τους θεσμούς είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γνωρίζοντας τι σημαίνει σοφιστεία, τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην πολιτική συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Επίσης δηλώνω ότι δεν ψήφισα τον νυν Δήμαρχο. Από την στιγμή όμως που ψηφίστηκε οφείλουμε να τον σεβόμαστε, όπως και τις επιλογές του οι οποίες αφορούν τους συνεργάτες του. Όπως είπα και σε κάποια άλλη περίπτωση, αν οι επιλογές του βλάπτουν την πόλη μας θα μας έχει απέναντί του. Όμως αυτό θα γίνει αιτιολογημένα και στοιχειοθετημένα όχι με γενικόλογες, ανούσιες και αναπόδεικτες ανακοινώσεις. Θα φέρω ως παράδειγμα το μεταναστευτικό. Αν οι επιλογές του Δημάρχου βλάψουν την πόλη μας θα αντιδράσουμε. Πάντα όμως στα πλαίσια της νομιμότητος και κοσμιότητας. Αν δεν σεβόμαστε τους θεσμούς είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καμία αντιδήμαρχος δεν ειναι υπεράνω των θεσμικών οργάνων η Κ Μουντάκη ειναι παρατύπως και πρέπει να απο ακρίβεια το γρηγορότερο ειναι άσχετη με το αντικείμενο και καλο Εναι να ενημερωθούν και τα παραπάνω θεσμικά όργανα και όχι μονο ο Δήμος ....καλά να πάθουν και ιδίως οι Παπαγιωτες που ψηφίζουν οφέληματικα. ....η ΔΕΠ ειναι θεσμικό όργανο και η λειτουργία της ειναι απαραίτητο για το καλο των παιδιών να λειτουργεί εύρυθμα ...και ουσιαστικά αλλά και τυπικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την εντύπωση,ότι γράφεις μέσω translator από κάποια άλλη γλώσσα στα ελληνικά,αλλά τέλος πάντων,μπορείς να προσπαθήσεις να μας εξηγήσεις,τι εννοείς με αυτό το¨η Κ Μουντάκη είναι παρατύπως και πρέπει να από ακρίβεια το γρηγορότερο είναι άσχετη με το αντικείμενο¨.Είναι ¨παρατύπως¨διορισμένη σαν Αντιδήμαρχος;Έχεις κάποια,αδιάσειστα,στοιχεία να το αποδείξεις,ή εννοείς ότι δεν είναι αρμοδιότητα της Αντιδημάρχου Παιδείας να ασχολείται,όπως ο νόμος ορίζει,με την Παιδεία;

      Διαγραφή
  19. Παρατυπως παει στοτι διεκοψε το συμβουλιον και εφυγε θελοντας να επιβαλει τις δικες της προτασεις .....τιποτα παρα περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η κα Μουντάκη είναι γνωστή και μη εξαιρετέα από όλη την πολιτική της διαδρομή. Υποσχέσεις προεκλογικές προς άγραν ψήφων εξοφλεί ο δήμαρχος και καλά κάνει αφού δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Οι γνώσεις της κας Μουντάκη στο αντικείμενο που εκλήθη να διαχειριστεί είναι επιεικώς μηδαμινές. Όπως και των πλείστων άλλωστε αντιδημάρχων. Αλλά ποιος ασχολείται εν τέλει πέραν μερικών που γράφουν σχόλια στα τοπικά ιστολόγια απλά για να πουν μια γνώμη. Η ουσία δεν αλλάζει. Όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή χρειαζόμαστε δεκαετίες για να αλλάξει κάτι ξεκινώντας από την αλλαγή τρόπου διαχείρησης των καταστάσεων και αποβολή του ραγιεδισμού με όλα τα συνακόλουθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή