Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Συμμορίες ληστεύουν στους δρόμους μαθητές, αρπά­ζουν τσάντες από ανυποψίαστες γυναίκες, μπαίνουν σε σπίτια, βασανίζουν μέχρι θανάτου τους ιδιοκτήτες και αφαιρούν χρήματα, πολύτιμα αντικείμενα και τιμαλφή.
Διαβάστε στα περισσότερα το ρεπορτάζ από το τεύχος Μαρτίου του "Αντίλογου Χολαργού", που μόλις κυκλοφόρησε...


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ψιθυρίζεται ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην εγκατάσταση hot spot στον Τσακό. Η αντίδραση πρέπει να είναι καθολική από τη διοίκηση του δήμου, τις δημοτικές παρατάξεις και όσοι έχουν προσβάσεις στην πολιτική ηγεσία. Ο κίν­δυνος ελλοχεύει.
Έντονη είναι η ανησυχία που διακατέχει πλέον τους πολίτες του δήμου μας από την αύξηση της εγκληματικότητας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Ανάστατοι εμφανίζονται μαθητές και γονείς από τις συνεχιζόμενες βιαιοπραγίες, ξυλοδαρμούς - ληστείες ανήλικων μαθητών από ομάδες κακοποιών, οι οποίοι σταματούν τα παιδιά στους δρό­μους, έξω από τα σχολεία και φροντιστήρια και αφού τα ξυλοφορτώνουν τα ληστεύουν, τους αφαιρούν και τα λιγοστά χρήματα που τους δίνουν οι γονείς τους για ένα σάντουιτς, για τυρόπιτα, ή ένα τοστ. Τα κρού­σματα που καταγγέλλονται καθημερινά παρουσιάζουν ραγδαία επιδείνωση κάτι που ευαισθητοποίησε τους γονείς οι οποίοι σε ένα από τα τελευταία Δημοτικά συμβούλια γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημο­τικού συμβουλίου για να ζητήσουν προστασία και να διαμαρτυρηθούν τόσο στη δημοτική αρχή όσο και στις άλλες παρατάξεις για λήψη μέτρων γιατί το πρόβλημα έχει φτάσει στο μη παρέκει.
Το φαινόμενο έχει γιγαντωθεί τους 3 τελευταίους μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν ληφθούν μέτρα και η αστυνομία δεν αναλάβει πιο ενεργή δράση, κιν­δυνεύει η πόλη μας, μια φιλήσυχη πόλη, να παραδοθεί στο έλεος κάθε συμμορίας και κακοποιών οι οποίοι ληστεύουν στους δρόμους, αρπάζουν τσάντες από ανυποψίαστες γυναίκες, μπαίνουν σε σπίτια απειλώ­ντας με μαχαίρια και όπλα αφαιρώντας χρήματα και τιμαλφή από τους ανήμπορους και ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Κυρίως τα περισσότερα κρού­σματα καταγράφονται στου Παπάγου καθώς οι μονο­κατοικίες που υπάρχουν εκεί, αποτελούν πιο εύκολο στόχο των κακοποιών.
Και μέσα σ' αυτό το νοσηρό κλίμα ήλθαν να προ­στεθούν και οι φήμες που θέλουν την Κυβέρνηση να προτίθεται να εγκαταστήσει κάπου στην περιοχή μας κέντρο φιλοξενίας (HOT-SPOT), όπως τα βαφτίζουν τώρα, μεταναστών, κάτι που απευχόμαστε να συμβεί γιατί θα επιδεινώσει την ήδη έκρυθμη κατάσταση που υπάρχει στο φιλήσυχο προάστιο μας.
Θα πρέπει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι διάφοροι φορείς, οι γονείς και οι μαθητές να αναλάβουν πρωτο­βουλίες για να μην προχωρήσει αυτή η σκέψη, αν υπάρχει, διότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τα φαινόμε­να εγκληματικότητας θα αυξηθούν ακόμα περισσότε­ρο και οι πολίτες αυτής της πόλης δεν θα μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.
Υπάρχει μία άποψη, ότι όλοι όσοι εκφράζουν αυτές τις αυτονόητες σκέψεις είναι ρατσιστές και απάνθρω­ποι.
Εντάξει, οι πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ όπου μαίνεται ο πόλεμος, είναι μια ιδιαίτερη κατηγο­ρία μεταναστών. Όμως, το 60% των όσων έχουν φτά­σει στη χώρα μας, αφού η Κυβέρνηση την μετέτρεψε σε ξέφραγο αμπέλι, προέρχονται από το Αφγανιστάν, το Μαρόκο, τη Λιβύη, το Πακιστάν και δεν γνωρίζουμε από που αλλού, οι οποίοι δεν μπορούν να φύγουν γιατί δεν υπάρχει γι' αυτούς το προσφυγικό άσυλο. Άρα, όλοι αυτοί, αν δεν τους στείλουμε πίσω, θα μείνουν εδώ και αφού δεν θα υπάρχει γι' αυτούς καμμία στή­ριξη, κάποια στιγμή θα αρχίσει η παραβατικότητα που θα είναι συνάρτηση της επιβίωσής τους με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η κατάσταση είναι κρίσιμη, χρειάζεται όλοι μας να επαγρυπνούμε γιατί φοβόμαστε ότι τα χειρότερα δεν τα έχουμε ακόμα δει να έρχονται.

3 σχόλια:

  1. Με τα 5.000.000 όπως διαβάζω φαντάσου πόσες φωτογραφίες θα βγάλει ο Λιάκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τι θα γίνει ; Έχουν ρημάξει τα σπίτια μας . Όποιον πετύχουν βράδυ έξω θα τον ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι οι φλώροι και οι μπούληδες του ΣΦΥΡΙΖΑ να φωνάξουν για την εγκληματικότητα . Κότες όλοι τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή