Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΙΓΚΑΣ: ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Δελτίο Τύπου 12

                                                               7 Μαρτίου 2016

Αγαπάμε το Περιβάλον
Συμμετέχουμε στη Δενδροφύτευση
Ζούμε σ΄ένα από τους πιο όμορφους Δήμους όπου κυριαρχεί ο Υμηττός και το πράσινο και δυστυχώς αυτά που έχουν γίνει είναι ...

ελάχιστα έως τίποτε. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας, σημαίνει συμμετοχή στη δενδροφύτευση.
Συνεπείς προς τις απόψεις μας αυτές ήλθαμε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στην περιοχή της Αγ, Ελεούσας όλοι εμείς δηλαδή, ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, στελέχη και φίλοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για να προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας στη δενδροφύτευση. Και βέβαια θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις.


5 σχόλια:

  1. Και πρέπει να βγάλεις δελτίο τύπου επειδή φύτεψες δυό δεντράκια ; Δε πάτε καλά ρε. Μαυρογιαλούροι όλοι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΟΥΛΕΙΑ κανει τους αντρες που λένε! Εμ πως θα μάθουμε και εμείς οτι πήγε και εκείνος στη δενδροφύτευση έαν δεν βγάλει και τις απαραίτητες φωτογραφίες?

      Διαγραφή
  2. Βάλτε κανένα δέντρο γιατί οι συριζαίοι Χολαργού θα φέρουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Αγία Ελεούσα και θα γίνει το έλα να δεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτε κανένα δέντρο γιατί οι συριζαίοι Χολαργού θα φέρουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Αγία Ελεούσα και θα γίνει το έλα να δεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν έρθουν λαθρο αφγανο εισβολείς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στον Χολαργο θα φέρουν και Λοιμώδεις Αρρώστιες μέσα στα σπίτια μας όπου η ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ , οι ΟΡΔΕΣ του ΙΣΛΑΜ , Θα κάψει τον Υμηττό μια μέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή