Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ"!

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ                                                                       

Χολαργός  5/2/2016
       
Αγαπητέ κ. Βραχιολίδη 

Στις  4/2/15 αναρτήσατε ρεπορτάζ με τίτλο «Διαλύεται η Ένωση Γονέων» και το συνοδεύσατε με την δημοσίευση επώνυμης καταγγελίας. Κατ’ αρχάς να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Γονέων δεν διαλύεται. Εξακολουθεί να έχει διοίκηση νόμιμη και ικανή να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των σχολείων του Δήμου μας. Οι παραιτήσεις, και οι λόγοι....

που οδήγησαν σε αυτές,  αφορούν τους ίδιους τους παραιτηθέντες  και δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία της Ένωσης Γονέων. Σχετικά με τις καταγγελίες για την δήθεν ανυπαρξία έργου, σας επισυνάπτουμε τον ετήσιο διοικητικό απολογισμό που εγκρίθηκε τόσο από το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και από την Γεν. Συνέλευση της 2ας Μαρτίου 2016 (δείτε πιο κάτω). Επίσης σας παραπέμπουμε σε σχετική ανάρτηση του site της «Παπάγου Πολιτεία» με αναλυτικό ρεπορτάζ από την Γεν. Συνέλευση της Ένωσης Γονέων. Προς αποφυγήν παραπλανητικής  πληροφόρησής σας στο μέλλον, για θέματα της Ένωσης Γονέων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Διοικητικό μας Συμβούλιο. Θεωρώντας δεδομένο το πραγματικό ενδιαφέρον σας για την   Ένωση Γονέων, είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε επί πλέον ενημέρωσή σας.
                                                                 
Ευχαριστούμε

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας
Μαρία Κονταξή
Δημήτρης Ζήκας
6973665664
6944803796 Για τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Γονέων
Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ
ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015:
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα την σύγκλησή του σε σώμα.
v  Ενημέρωση Δημάρχου και Προέδρων Δημοτικών Επιτροπών της σύστασης του Διοικητικού Συμβουλίου και των αντιπροσώπων στις Επιτροπές του Δήμου.
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø  Παράδοση – Παραλαβή από τους απερχόμενους στους νέους της γραμματείας, του ταμείου, των κωδικών εισαγωγής στο site της Ένωσης.
v  Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου, μετά από πρόσκλησή του.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015:  
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø  Σχηματισμός επιτροπών σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφο 5 του Καταστατικού.
§  Ενημέρωση στους εκπροσώπους  για τη δημιουργία 4 επιτροπών και τελικά για τη λειτουργία 2 εξ΄ αυτών επιτροπών και κάλεσμα των εκπροσώπων των μελών  για τη στελέχωση τους.
v  Ανακοίνωση για την ενδοσχολική βία στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ
Η ενδοσχολική βία παραμένει ως ένα από τα σημαντικά προβλήματα της σχολικής κοινότητας. Οι προσπάθειες αντιμετώπισής της είναι επιβεβλημένες και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου-Χολαργού θα συμμετέχει και θα συνδράμει στο μέτρο του δυνατού. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε θετική την ανακοίνωση -πρόταση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για έκτακτη σύγκλιση της διευρυμένης Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας. Δηλώνουμε ότι, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα συμμετάσχουμε ενεργά, όπως και σε κάθε άλλη πρωτοβουλία προκύψει στο μέλλον.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου-Χολαργού επιφυλάσσεται για τις δικές της ενέργειες και πρωτοβουλίες.
v  Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους στις Επιτροπές του Δήμου.
Ø  Συμμετοχή στο κείμενο εισήγησης του αντιπροσώπου της Ένωσης Γονέων στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραβατικότητας.
v  Συμμετοχή στην εθελοντική δράση “Lets do it Greece”, με παρουσία και με κοινοποίηση όλων των αντιπροσώπων της Ένωσης Γονέων.
v   Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø  Στελέχωση επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων με εκπροσώπους.
v  1η Ενημέρωση για την Ομοσπονδία Αττικής, με την ανακοίνωση – πρόσκληση συμμετοχής μας.
Ø  Ενημέρωση για την προσκόμιση «βεβαίωσης δυναμικότητας Σχολείου» στους εκπροσώπους.

ΜΑΙΟΣ 2015:
v  2η Ενημέρωση για την Ομοσπονδία Αττικής, με την ανακοίνωση – πρόσκληση συμμετοχής μας.
Ø  Ενημέρωση για την προσκόμιση «στοιχείων ταυτότητας» από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Αττικής.
v  Επανειλημμένες τηλεφωνικές επαφές και συναντήσεις στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αττικής για την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων.  
v  Έκτακτη συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα «Επείγουσα ενημέρωση σχετικά με την Ομοσπονδία Αττικής και απόφαση επί του σχετικού αιτήματος, για έκτακτη γενική συνέλευση, που υπεβλήθη από 11 αντιπροσώπους της Ένωσης Γονέων προς το Δ.Σ. στην τελευταία συνεδρίαση»
v  Συζήτηση μέσω emails για τη θέση μας στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Δ.Ε.Π.) κατόπιν προσκλήσεως της εκπροσώπου της Ένωσης.
v  Έκτακτη ενημέρωση για την Ομοσπονδία Αττικής.
Ø  Ενημέρωση για την προσκόμιση όλων των πρακτικών όλων γενικών συνελεύσεων όλων των Σχολείων, μελών της Ένωσης, με τη λίστα των παρευρισκομένων με τις υπογραφές τους .
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø  Κεραίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, θέση Ένωσης.
Ø  Απόρριψη του   γραπτού αιτήματος των 11 εκπροσώπων μας, , για έκτακτη γενική συνέλευση, που τέθηκε στο προηγούμενο Δ.Σ.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015:
v  Παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα που αφορούσε στην εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, με ανάγνωση της θέσης της Ένωσης Γονέων.
ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Στη τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων την Παρασκευή 22 Απριλίου 2015, το θέμα των κεραιών εντάχθηκε στα θέματα ημερήσιας διάταξης.
Μετά από εκτενή συζήτηση και τοποθετήσεις και μετά και από την πληροφόρησή μας για το αίτημα που συζητάμε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων έβγαλε ομόφωνα την εξής απόφαση:
Η Ένωση προτείνει να διερευνήσει και να υλοποιήσει άμεσα ο Δήμος μεθόδους προστασίας των Σχολείων και υλικά προστασίας και
Στέκεται αλληλέγγυα στην αγωνία των γονέων που έθεσαν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
1.       Τοποθέτηση 2 μετρητών ακτινοβολίας κεραιών, με τη θέληση να τοποθετηθούν και άλλοι, αν υπάρξει η ανάλογη χρηματοδότηση.
2.       Προγραμματισμός ημερίδας ενημέρωσης εντός εξαμήνου.
v  Ενημέρωση για την έκβαση του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας και τη μη αποδοχή μας.
v  Ενημέρωση για την έκτακτη διάθεση, από εμάς, εισιτηρίων στο δημοτικό κινηματογράφο.
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø  Ασφάλεια σχολικών κτιρίων.
v  Επίσκεψη στο Δήμαρχο, παρουσία και της Αντιδημάρχου Παιδείας κα Παρίση, για την σωστή διάθεση των εισιτηρίων στο δημοτικό κινηματογράφο και κλεισίματος άλλου ραντεβού συζήτησης για την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων.
v   Ενημέρωση όλων μας για την επανατοποθέτηση των απολυμένων σχολικών φυλάκων με επακόλουθο την αναβολή του ραντεβού συζήτησης  για την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων.

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015:
v  Συζήτηση τηλεφωνικά και μέσω emails για τη θέση μας στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (Δ.Ε.Δ.) κατόπιν προσκλήσεως των εκπροσώπων της Ένωσης.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015:
v  Επικοινωνία με τη διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού για το θέμα των αιθουσών – Ενημέρωση των αντιπροσώπων.
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου, που λόγω μη απαρτίας μεταφέρθηκε σε άλλη ημερομηνία:
Ø  Ενημέρωση καλοκαιρινών δράσεων.
Ø  Λαϊκή αγορά έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού.
§   Ανακοίνωση απόφασης συνεδρίασης στον Δήμαρχο και τα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Απόφαση συνεδρίασης Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το θέμα της λαϊκής αγοράς πλησίον του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού
Στο τελευταίο  Δ.Σ  της Ένωσης συζητήθηκε το θέμα της λαϊκής αγοράς που γίνεται γύρω από το Δημαρχείο.
Κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Γονέων του 1ου  δημοτικού σχολείου Χολαργού, που βρίσκεται εκεί, το Δ.Σ της  Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Συμπαραστεκόμαστε στον Σύλλογο Γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Χολαργού στο αίτημά του να δοθεί λύση στα προβλήματα που δημιουργεί η λαϊκή αγορά στην λειτουργία του σχολείου.
Θέση της Ένωσης είναι ότι η λαϊκή αγορά δεν πρέπει να γίνεται δίπλα σε σχολεία, τις ημέρες και ώρες που τα σχολεία λειτουργούν. Δεν είναι αρμοδιότητά μας να προτείνουμε άλλη τοποθεσία, δηλώνουμε όμως ότι δεν είναι σωστό η λαϊκή να γίνεται δίπλα σε οποιοδήποτε σχολείο την ώρα που αυτό λειτουργεί.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Σύμφωνα και με την απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, η λαϊκή αγορά, τις ημερομηνίες που γινόταν γύρω από το Δημαρχείο, έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού μεταφέρθηκε σε επικείμενη οδό.
v  Συζήτηση μέσω emails για τη θέση μας στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή κατόπιν προσκλήσεως του εκπροσώπου της Ένωσης.
v  Ανακοίνωση απόφασης συνεδρίασης σχετικά με το θέμα των παρελάσεων.
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε
Το  Δ.Σ  της Ένωσης  Γονέων με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου συζήτησε το θέμα των παρελάσεων.
Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ουσιαστική ένωση των δύο πρώην Δήμων, Χολαργού και Παπάγου, και ιδιαίτερα ανάμεσα στη νεολαία, αποφασίσαμε και σας προτείνουμε η παρέλαση για την κάθε εθνική επέτειο να είναι κοινή για τα σχολεία Χολαργού και Παπάγου. Θεωρούμε ότι αυτό θα δώσει προς τους μαθητές αλλά και προς τους γονείς την αίσθηση του ενιαίου του Δήμου μας και θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τοπικιστικές αντιπαλότητες και συμπεριφορές που πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν.
  Η πρότασή μας είναι η παρέλαση στη μια εθνική επέτειο να γίνεται στο Χολαργό και η άλλη στον Παπάγο ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.
  Ελπίζουμε η πρότασή μας να  εξεταστεί και να τύχει ανταπόκρισης εκ μέρους σας.
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø Συζήτηση για το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015:
v  Παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα που αφορούσε τον προϋπολογισμό του 2016.
Ø  Συζήτηση μέσω emails για τη θέση μας σχετικά με την επιστολή που συντάχθηκε μετά την ομιλία μας.
v  Συνάντηση μας με το Δ.Σ. του 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού και του  Συλλόγου εκπαιδευτικών «ο Περικλής», στο θέμα της απομάκρυνσης δασκάλας του ανωτέρω Σχολείου.
v  Έκτακτη συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα «οι προτάσεις της Ένωσης στη συζήτηση για το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου μας στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης».
v  Παρουσία μας στην Ημερίδα, που οργάνωσε ο Δήμος, με θέμα «Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας, Μύθοι και Πραγματικότητα».
v  Ανοικτή συζήτηση με θέμα «οι προτάσεις της Ένωσης στη συζήτηση για το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου μας, στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης».
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø Ενημέρωση για τη συνεδρίαση της Δ.Ε.Δ.
Ø Ενημέρωση για την ημερίδα του Δήμου για τις κεραίες.
Ø Συμμετοχή μας στην παγκόσμια δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Ø Απολογισμός ανοικτής συζήτησης με θέμα τη Δ.Ε.Δ.
Ø Προϋπολογισμός Δήμου.
v   Συμμετοχή, με πλακάτ,  στην παγκόσμια δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή με κοινοποίηση όλων των αντιπροσώπων της Ένωσης Γονέων.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015:
v  Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα αντιδήμαρχο Παιδείας κα Μουντάκη.
Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της επιτροπής «Υλικοτεχνικών Υποδομών» του Διοικητικού Συμβουλίου με παρουσίαση της δουλειά τους στο Δήμαρχο και στους εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων. Η επιτροπή κατόπιν αλλεπάλληλων επικοινωνιών και συναντήσεων με τα Διοικητικά Συμβούλια των Σχολείων – μελών της Ένωσης και με την αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κα Αρβανίτη δημιούργησε μια βάση δυναμικότητας των Σχολείων μας, μια βάση ελλείψεων  στις υποδομές αυτών και μια έκθεση αποτύπωσης της εικόνας των σχολικών κτιρίων με αιτήματα και προτάσεις παρεμβάσεων.
Ξεκίνησε η επιτροπή «Ενημέρωσης και υποστήριξης Συλλόγων» του Διοικητικού Συμβουλίου με σκοπό τη στήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας και την ενημέρωσή τους σε θέματα λειτουργίας και οργάνωσης. Προγραμματίστηκαν δύο ανοικτές συζητήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων των μελών μας (μια με την πρωτοβάθμια και μια με τη δευτεροβάθμια) με στόχο να καλυφθούν  τα  τυχόν ερωτήματα των Δ.Σ. των Συλλόγων και να ενημερωθούν  για τις διαδικασίες, που θα θέσουν σε μια υγιή νομική βάση την λειτουργία τόσο των Συλλόγων, όσο και της Ένωσης.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016:
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø Δημιουργία νέας επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφο 5 του Καταστατικού,  με αρμοδιότητα τις εκδηλώσεις και τίτλο «Επιτροπή Εκδηλώσεων»
§  Ενημέρωση των αντιπροσώπων.
Ø Απόφαση αποστολής εγγράφου στο Δήμο με θέμα «Ενοικίαση δύο χώρων για Νηπιαγωγεία»
§  Πρωτοκόλληση του εγγράφου, ενημέρωση των αντιπροσώπων.
Ø Ενημέρωση για την εγκύκλιο σχολικών μεταβολών
v  Παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα που αφορούσε την εγκύκλιο μεταβολών σχολικών μονάδων και την έκβαση της Δ.Ε.Π.
v  Τακτική συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου:
Ø Απόφαση συγγραφής κειμένου επιστολής από την εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων στη Δ.Ε.Π.  αναφορικά με την αντιδήμαρχο Παιδείας και κατάθεση με τη δική μας συμφωνία.
Ø Απόφαση πρωτοκόλλησης, στο Δήμο, αιτήματος έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με θέμα «έντονες βιαιοπραγίες εναντίων έφηβων μαθητών»


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016:
v  Πρωτοκόλληση, στο Δήμο, αιτήματος έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με θέμα «έντονες βιαιοπραγίες εναντίων έφηβων μαθητών»
v  Ανοικτή συζήτηση με θέμα «ασφάλεια παιδιών»
v  Παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα που αφορούσε τις βιαιοπραγίες εναντίων έφηβων μαθητών.
Ø  Οι προτάσεις μας, κατόπιν την συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου μας, της ανοικτής συζήτησης που οργανώσαμε και την επικοινωνία μας μέσω email, είναι οι εξής:
1. Απαιτούμε επαρκέστερη και καλύτερη προστασία της περιοχής μας από την Αστυνομία και ιδιαίτερα κάποιων σημείων που συχνάζουν ή διέρχονται μαθητές, κυρίως τις βραδινές ώρες.
2. Αποτελεσματικότερη λειτουργία του αυτοκίνητου security που περιπολεί τα βράδια.   
3. Βελτίωση και συντήρηση του φωτισμού στους δρόμους και τα πάρκα της πόλης μας.
4. Άμεση ενημέρωση των μαθητών στα σχολεία από αρμόδιο αξιωματικό της Αστυνομίας για τους τρόπους προστασίας.
5. Να επανεξεταστεί το θέμα των σχολικών φυλάκων καθότι ο αριθμός τους είναι ανεπαρκής. Οι βραδινές βάρδιες κρίνονται απολύτως απαραίτητες. 
6. Άμεση ενημέρωση των δημοτών με καμπάνια από τον Δήμο για να υπάρξει υπεύθυνη πληροφόρηση χωρίς να δημιουργείται πανικός.
7. Να υπάρξει πληροφόρηση και  συνεργασία και με τους όμορους Δήμους που πιθανόν αντιμετωπίζουν ίδια προβλήματα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ενημερωτικό φυλλάδιο, σε όλους τους δημότες, σχετικά με το πρόγραμμα «Ασφαλής γειτονιά» για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία της δημοτικής περιουσίας.
Ημερίδα με θέμα «Εγκληματικότητα και ανασφάλεια στην εποχή της κρίσης»
v  Προγραμματισμός Γενικής Συνέλευσης
v  Έκτακτη γενική συνέλευση, απολογισμού Δ.Σ., οικονομικού ελέγχου, δράσεων
Ø Απόφαση κινητοποίησης της Ένωσης Γονέων για το θέμα των προσφύγων με κείμενο δράσεων από την επιτροπή «Εκδηλώσεων»
Ø Απόφαση αποστολής ανακοίνωσης που απευθύνεται σε όλους τους συναρμόδιους για την επιτάχυνση των ενεργειών τους όσον αφορά την λήψη μέτρων προστασίας των παιδιών του Δήμου μας από τα αυξανόμενα κρούσματα εξωσχολικής βίας και εγκληματικών επιθέσεών εναντίων τους.
v  Παρουσία μας στην Ημερίδα, που οργάνωσε ο Δήμος, με θέμα «Εγκληματικότητα και ανασφάλεια στην εποχή της κρίσης».


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κονταξή Μαρία

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ζήκας Δημήτρης
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
(ΥΠΟΓΡΑΦΗ)

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
(ΥΠΟΓΡΑΦΗ)
ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ


ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καζάκος Νίκος

Η ΤΑΜΙΑΣ
Σταυρογιάννη – Παπαγεωργίου Βαλεντίνα

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
(ΥΠΟΓΡΑΦΗ)

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
(ΥΠΟΓΡΑΦΗ)
ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ


ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
ΤΟ ΜΕΛΟΣ
Μπουζαμπαλίδης Γιάννης

ΤΟ ΜΕΛΟΣ
Μαρκογιαννάκης Γιώργος

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ


ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
(ΥΠΟΓΡΑΦΗ)
ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ


ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
ΤΟ ΜΕΛΟΣ
Χαμηλοθώρη Νατάσσα
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
ΤΑ ΜΕΛΗ

              
Χαμηλοθώρη ΝατάσσαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου