Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!! ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

Οι λεπτομέρειες που θα διαβάσετε παρακάτω είναι συγκλονιστικές και πρέπει να προβληματίσουν κάθε οικογένεια! Να μείνετε κοντά στα παιδιά σας και να συζητάτε μαζί τους κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Μια λέξη που θα... πετάξει στον αέρα το παιδί σας, μπορεί να σας φανεί επιπόλαια ή αστεία, όμως μέσα της μπορεί να κρύβει ένα σοβαρό πρόβλημα, μια...


έκκληση βοήθειας προς τον πατέρα και τη μάνα για να βοηθήσει το παιδί του!
Η Αφροδίτη ήταν ένα κορίτσι που ήταν κοινωνικό. Ήταν δημοφιλής ανάμεσα στους φίλους και τις φίλες της. Πρόσφατα μάλιστα πήγε και διήμερη-τριήμερη εκδρομή με το σχολείο της. Αγαπούσε όλες τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές της, μάλιστα, σε όλες και όλους μοίρασε καρδούλες ή καραβάκια πριν αυτοκτονήσει. 

Πώς όμως ένα κορίτσι που έδειχνε τόσο κοινωνικό και χαμογελούσε συνέχεια, βρέθηκε σε τεράστιο αδιέξοδο, με συνέπεια να πέσει από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας της; 
Η ανίχνευση του ψυχικού κόσμου του παιδιού μας, όσο δύσκολη και αν είναι, είναι αναγκαία για να το καταλάβουμε και να το βοηθήσουμε.
Μια συμβουλή προς τους γονείς. Μείνετε μονιασμένοι και αγαπημένοι στο σπιτικό σας. Να κουβενιτάζετε συνεχώς με τα παιδιά σας. Μην τα αφήνετε μόνα τους. Η ζωή είναι γεμάτη καθημερινούς κινδύνους ψυχολογικής φύσεως. 
Ο Θεός να δίνει κουράγιο στους γονείς της Αφροδίτης. Προς Θεού, μην κατηγορήσουν τον εαυτό τους. 
Το να είσαι οικογενειάρχης είναι ο πιο δύσκολος ρόλος. Δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου