Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΓΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ"! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΑΛΛΑ 3 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ 20.000 ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΚΙ ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!!

Την ώρα που στην Ελλάδα οι πολιτικοί έχουν αυταπάτες…

ότι η Τουρκία θα συνεργαστεί στο Αιγαίο σε σχέση με το «προσφυγικό», παραγκωνίζοντας τις πάγιες επιδιώξεις της εις βάρος της χώρας μας, κορυφαίοι διπλωμάτες ξεμπροστιάζουν την γείτονα.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος διπλωμάτης Roland Hureaux, αναφέρει, μιλώντας στο περιοδικό Atlantico, ότι η Τουρκία στέλνει συνειδητά σε Ελλάδα και Ευρώπη «πρόσφυγες και μετανάστες».

«Πρόσφυγες» που είναι άποροι και δεν μπορούν να πληρώσουν τους λαθρεμπόρους μένουν, σύμφωνα με τον διπλωμάτη, στην Τουρκία. Άλλοι ταξιδεύουν μέσω του Λιβάνου μέχρι την δυτική ακτή της Τουρκίας και ανεβαίνουν σε βάρκες.

«Αυτό κοστίζει γύρω στις 5.000 έως 10.000 ευρώ, κάτι που δείχνει ότι έχουν αυτά τα λεφτά. Η όλη επιχείρηση οργανώνεται από την τουρκική μαφία σε συνεργασία με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, δηλαδή με την κυβέρνηση Ερντογάν», καταλήγει ο Hureaux.

Εν ολίγοις, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το prisonplanet.gr, η Τουρκία έχει συγκεκριμένο σχέδιο να γεμίσει την Ελλάδα με μουσουλμάνους στέλνοντας ανάμεσά τους πράκτορες, προκειμένου να μπορούν να τους κατευθύνουν εκεί που θέλει η Άγκυρα, σε περίπτωση που θελήσει να προκαλέσει αναμπουμπούλα εντός της χώρας μας.

Την ίδια ώρα τα Σκόπια, σε συνεννόηση με την γείτονα και τις «ευλογίες» της Ευρώπης, κλείνουν τα σύνορα, ώστε οι ορδές που στέλνει η Τουρκία να εγκλωβιστούν στην ελλαδική επικράτεια.

Αυτό αποτελεί και την πάγια επιδίωξη της Τουρκίας: Να μην εισβάλλει στην Ελλάδα με στρατό, αλλά απλά να στείλει μουσουλμάνους εποίκους στην χώρα, οι οποίοι αύριο μεθαύριο θα δηλώνουν Τούρκοι, όπως συνέβη στην περίπτωση της Κύπρου

Σε αυτή την κατεύθυνση, μπορούμε να πούμε ότι υποβοήθησε η ελλαδική κυβέρνηση, εφαρμόζοντας την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.


ΠΗΓΗ, το διαβάσαμε από το thesecretrealtruth.blogspot.com- τίτλος: δικός μας

1 σχόλιο:

  1. Αναρωτιέμαι ποιός ο ρόλος των ΗΠΑ στη περιοχή μας τώρα.Η συγκέντρωση πολλών νατοικών πλοίων στο Αιγαίο,όντως έχει να κάνει με το προσφυγικό-μεταναστευτικό;Μήπως κάτι γνωρίζουν;Κάτι περιμένουν;Το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας έχουν σχέση με τίποτε άλλο;Δε μ΄αρέσουν όλα αυτά,πολλές συγκυρίες μαζί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή