Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ! ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ "ΦΟΙΒΗ"!

Σταγόνες πάθους για τις γυναίκες του ξενώνα «Φοίβη»


«Σταγόνες Πάθους»
19 Μαρτίου 2016

Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τραγούδια Ελλήνων συνθετών
Με την σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας


Χαρακτήρα αλληλεγγύης και υποστήριξης στις γυναίκες που δοκιμάζονται έχει η συναυλία που πραγματοποιείται στις 19 Μαρτίου (19.00) στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού. Η διεθνής Ελληνίδα μέτζο-σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, τραγουδά αφιλοκερδώς στη...

συναυλία που έχει τίτλο «Σταγόνες Πάθους». Θα ερμηνεύσει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών όπως των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και άλλων. Στο πιάνο θα την συνοδεύσει ο πιανίστας Πέτρος Μπούρας. Το ίδιο πρόγραμμα έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, καθώς και στο Φεστιβάλ Ναυπλίου τον Ιούνιο του 2015.

Ο Ξενώνας Φοίβη λειτουργεί από το 1965 και ως σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε γυναίκες που χρήζουν υποστήριξης, που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και άλλα προβλήματα και έχουν ανάγκη βοήθειας. Εξυπηρετούνται άγαμες μητέρες με τα παιδιά τους, κακοποιημένες γυναίκες καθώς και άτομα με άλλα κοινωνικά προβλήματα. O Ξενώνας προσφέρει πιο συγκεκριμένα:στέγη, τροφή, νομικές συμβουλές καθώς και ψυχολογική υποστήριξηΗ φιλοξενία είναι τρίμηνη με δυνατότητα να δοθούν παρατάσεις
Δεν γίνονται δεκτά άτομα εξαρτημένα από ουσίες. Πεπειραμένη κοινωνική λειτουργός βοηθά την επίλυση των προβλημάτων των φιλοξενουμένων.  Ο Ξενώνας χρειάζεται κάθε είδους συμπαράσταση ειδικά σ αυτή τη δύσκολη εποχή που οι υπηρεσίες του είναι πιο απαραίτητες από ποτέ.

Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγουδά πολύ συχνά στο εξωτερικό για την Ελλάδα καθώς θέλει να προβάλλει τη χώρα μας στην Ευρώπη και όχι μόνο. Πολύ συχνά οι συναυλίες της έχουν κοινωνικό, φιλανθρωπικό υπόβαθρό. Τραγούδησε στη Λιέγη στο κονσέρτο "12 ώρες για την Ελλάδα" τον Μάιο του 2015. Εμφανίστηκε στο Μεξικό επίσης το φετινό Μάιο με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τον περασμένο Ιούνιο τραγούδησε στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ναυπλίου σε κατάμεστη αίθουσα Έλληνες συνθέτες και καταχειροκροτήθηκε. Από συναυλία της στη Φραγκφούρτη συγκεντρώθηκαν 25.000 ευρώ τα οποία παρέδωσε τον προηγούμενο Μάιο στους Έλληνες Γιατρούς χωρίς σύνορα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου