Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ!

Ενας νέος άνθρωπος, ένας αθλητής-υπόδειγμα, ο Μενέλαος (Μένιος) Βασάκης, δυστυχώς, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Η θλιβερή είδηση...

του αδόκητου θανάτου του αθλητή της Ολυμπιάδας Παπάγου, σκορπίζει, το δίχως άλλο, μεγάλη στενoχώρια, θρήνο, βαρύ πένθος στον μπασκετικό και όχι μόνο, κόσμο. Το ΔΣ της ΕΣΚΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του αδικοχαμένου άσου, τις δύσκολες και δραματικές αυτές ώρες και παράλληλα να υπάρξει δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι τον έζησαν και τον αγάπησαν από κοντά.
Ο Μένιος ήταν το τελευταίο διάστημα στην Φινλανδία, παρακολουθώντας πρόγραμμα σπουδών Erasmus σε πανεπιστήμιο και μέχρι πρότινος είχε ενεργό ρόλο στο ρόστερ της Ολυμπιάδας.

Η ανακοίνωση του σωματείου της Ολυμπιάδας Παπάγου για το τραγικό συμβάν ήταν ενδεικτική κι ενώ οι συναθλητές και οι προπονητές του είναι συγκλονισμένοι: «ΤΡΑΓΩΔΙΑ… Eνας εξαίρετος αθλητής, αγωνιστής στην ζωή και μεγάλος φίλος της ομάδας μας, δεν είναι πια κοντά μας. Σε τροχαίο ατύχημα στο εξωτερικό, έχασε τη ζωή του ο 23χρονος αθλητής του ανδρικού τμήματος του συλλόγου μας, Μενέλαος Βασάκης. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση. Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους».

Και η ανακοίνωση του Α.Σ. Παπάγου: «Ο Α.Σ. Παπάγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μενέλαου Βασάκη, αθλητή της Ολυμπιάδας Παπάγου και συνοδοιπόρο μας στην κοινή καθημερινότητα του γηπέδου. Θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη».
ΠΗΓΗ http://eska.gr/?p=18723 (το διaβάσαμε στο myxolargos.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου