Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ 3.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΚΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Η κυβέρνηση Τσίπρα δείχνει το πιο ανάλγητο πρόσωπό της στους Έλληνες! Σε αυτούς που δεν έχουν ΑΜΚΑ για λόγους θρησκευτικούς-συνειδησειακούς, παρά το ότι έχουν πληρώσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τούς έκοψε κάθε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σύνταξη, μισθούς, τα πάντα! Την ίδια ώρα στους λαθρομετανάστες, παρά το ότι δεν έχουν ΑΜΚΑ, προσφέρει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τους φτιάχνει κέντρα φιλοξενίας κ.λ.π.
Κραυγή απόγνωσης από έναν πρώην αξιωματικό του οποίου τη σύνταξη έκοψαν λόγω του ότι αρνήθηκε να λάβει τον ΑΜΚΑ. 
Διαβάστε τι γράφει...


Για τους ανασφάλιστους και συγκεκριμένα για εμάς που δεν έχουμε αμκα και διωκόμαστε από το 2009 ,στερώντας μας συντάξεις, μισθούς, επιδόματα/οικονομικά βοηθήματα και γενικά  πάσης φύσεως  οικονομικών και κοινωνικών παροχών, συνταξιούχοι, μισθωτοί και μακροχρόνια άνεργοι, διαφόρων επαγγελμάτων όπως Δικαστικοί, Στρατιωτικοί, Δικηγόροι,Κληρικοί όλων των βαθμίδων, Μοναχοί,Μοναχές,Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Εκπαιδευτικοί, Προσωπικό Σωμάτων Ασφαλείας, Επιχειρηματίες, Αγρότες κ.α. και δυστυχώς και Έλληνες πολίτες με ΑΜΕΑ, όπως τύφλωση  και σας παρακαλώ και επικαλούμε την δημοσιογραφική σας ικανότητα,την ευαισθησία που επιδεικνύετε σε ανθρώπινα και δίκαια κοινωνικών θεμάτων, αδικημένων Ελλήνων πολιτών, αν μπορείτε να ανεβάσετε άμεσα την εν λόγω αδικία που επιβάλεται σε τουλάχιστον 3.000 Έλληνες πολίτες και αναδείξατε την εν λόγο αδικία κατά κρίση σας.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Στυλιανός Δανδουλάκης Αντιπλοίαρχος Π.Ν.(ε.α.) εκπρόσωπος Πανελλήνιας επιτροπής αγώνος Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών που διώκονται λόγο αμκα.

Ελεύθερη πρόσβαση στα Νοσοκομεία μόνον για όσους ανασφάλιστους έχουν ΑΜΚΑ
Σε μερική εφαρμογή έθεσε από χθες το υπουργείο Υγείας το νέο θεσμικό πλαίσιο για τη δωρεάν πρόσβαση σε νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων. Με έγγραφο προς τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός δίνει εντολή στις διοικήσεις και στις αρμόδιες υπηρεσίες όλων των νοσοκομείων και των μονάδων ΠΕΔΥ να παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση σε περίθαλψη (νοσηλεία, εξετάσεις, φάρμακα) στους ανασφάλιστους που κατέχουν ΑΜΚΑ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνσή τους.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο όπως αυτό περιγράφεται στο «παράλληλο πρόγραμμα» που ψηφίστηκε το περασμένο Σάββατο, δίνεται το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στις δημόσιες δομές υγείας σε ανασφάλιστους και στα μέλη των οικογενειών τους, στους Ελληνες πολίτες αλλά και σε αλλοδαπούς με νομιμοποιητικά έγγραφα, αλλά και χωρίς αυτά σε ορισμένες κατηγορίες (έγκυοι, ανήλικα, πρόσφυγες κ.ά.). Για την παροχή των υπηρεσιών απαιτείται η κατοχή ΑΜΚΑ. Η διαδικασία για την πρόσβαση όσων δεν έχουν ΑΜΚΑ, όπως και συνολικά οι όροι και οι προϋποθέσεις εφαρμογής του νέου θεσμικού πλαισίου, θα καθοριστεί με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Υγείας, Εργασίας και Οικονομικών η οποία και αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου δέκα ημέρες.


1 σχόλιο:

  1. Κάποτε, πάλαι ποτέ, ακούγαμε την προσφώνηση
    Ελληνίδες, Έλληνες. Τώρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή