Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗ ΣΕ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΘΟΣ; ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΣ!!!

Δεν ντρέπεσαι Αρχιεπίσκοπε να βγάζεις τον σταυρό από το στήθος σου, για να επισκεφτείς τους μετανάστες; Φοβήθηκες να μην σε λιντσάρουν οι...


ισλαμιστές; Εσύ είσαι ο ηγέτης της του Χριστού Εκκλησίας; Δεν σε θέλουμε. Να φύγεις! Πέταξες από πάνω σου τον Χριστό μας; Ντροπή σου! 

4 σχόλια:

  1. Να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι στο σώμα της εκκλησίας, θα το δεχτούν και αυτό χωρίς καμμία αντίδραση; Για αυτό να περιμένουμε μεγάλα δεινά και δοκιμασίες να μας έρχονται. Ο Θεός θα το επιτρέψει για την αποστασία μας και ήδη έχει αρχίσει από καιρό αλλά πόσοι το διακρίνουμε; Ήρθε πρώτα η οικονομική εξαθλίωση η οποία θα γίνει πολύ χειρότερη και φθάνουμε τώρα να κινδυνεύουμε από τους Ισλαμιστές να μας σφάζουν σαν αρνιά, ότι έκαναν οι Τούρκοι επί Τουρκοκρατίας, αλλά τώρα χωρίς πόλεμο με όπλα, τουναντίον, με την δική μας συγκατάθεση. Τελικά μάλλον αυτό μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να βγάλει και τα ράσα, κακώς που τα φόρεσε. Καλύτερα του έβγαινε. Κατ' αρχάς τι δουλειά έχει ένας αρχιεπίσκοπος να πηγαίνει να μοιράζει φαγητά. Άλλη είναι η δουλειά του. Η πνευματική διακονία εν καιρώ αποστασίας θα ήτο επιβεβλημένη. Σήμερα 9 Μαρτίου για του Χριστού την πίστη θυσιάσθησαν 40 μάρτυρες και μάλιστα στρατιωτικοί στην παγωμένη λίμνη της Σεβαστείας, μη θέλοντας να αρνηθούν τον Χριστό τουτέστιν και τον Τίμιον Σταυρόν Του. Κύριε όπλον κατά του διαβόλου τον Σταυρόν Σου ημίν δέδωκας... λέει το τροπάριον της εκκλησίας μας. Με τέτοιους ταγούς θα κάνουμε τους αγώνες μας κατά των αντίχριστων εχθρών της πατρίδας μας; Συγχαρητήρια στον μπλόκερ της ιστοσελίδας που ανέδειξε το συμβάν. Οι συνειδητοί χριστιανοί λυπούνται με αυτού του είδους τα φαινόμενα και μάλιστα από Αρχιερείς.
    Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νομιζουν οτι ειναι χριστιανικο οταν δεινουν φαι στον μισθοφορικο μουσουλμανικο στρατο!!!!προδοτες ειναι και τιποτε αλλο
    αλλα και ο Ιερωνυμος ειναι αιχμαλωτος της ΝΤΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανενας να μην δινει χρηματα στην αποστολη οπως βλεπεται τα δινουν για τους λαθρο ,αλλωστε το ειπε και Ο ΙΗΣΟΥΣ οτι στους εσχατους καιρους πολλοι ιεραρχες θα συνταχθουν με τον αντιχρηστο τι πιο καθαρο απ' αυτο που βλεπουμε σημερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή