Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!

Ακούγεται ευρέως τις τελευταίες μέρες και δεν φαίνεται να απέχει από...

την πραγματικότητα. Όλα ήταν ένα στημένο παιχνίδι. Αφενός για να μην πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, το κυριότερο όμως για να ξεδοντιαστεί ο Ιβάν Σαββίδης, ο Ρώσος επιχειρηματίας ο οποίος άπλωσε τα πλοκάμια του και διαρκώς επεκτεινόταν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα. Η ραγδαία άνοδός του, τόσο με την αγορά της ΣΕΚΑΠ, όσο και με το κανάλι ΕΨΙΛΟΝ, έδειξε στους αντιπάλους του, και κυρίψς στις ΗΠΑ ότι η Ρωσία έχει διεισδύσει στην οικονομία της Ελλάδος γερά διά του Σαββίδη. Και επειδή αυτό δεν άρεσε από καιρό στους Αμερικάνους, θα είχαν κάθε λόγο να δουν τον Ιβάν Σαββίδη να καταρρέει. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα στήσιμο παγίδας για τη δημόσια διαπόμπευση του Ρώσου επιχειρηματία; Ενώ ο ΠΑΟΚ είχε πάρει όλα τοπυ τα μέτρα στο ντέρμ,πυ με την ΑΕΚ, με την Τούμπα να είναι...εκκλησία και τους παίκτες να μην δημιουργούν κανένα επεισόδιο, ο Σαββίδης έπεσε στην παγίδα και μαζί του παρέσυρε όλο τον ΠΑΟΚ! 
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε φτάσει στο τέλος του, ο ΠΑΟΚ πίεζε ασφυκτικά την άμυνα της αντιπάλου του για να πετύχει γκολ. Και το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό. Ο διαιτητής και ο επόπτης πηγαίνουν προς τη σέντρα, μια και το γκολ μέτρησε. Ξαφνικά, ο επόπτης αποφασίζει να γυρίσει πίσω και να πει ότι υπήρχε off side. Το σίγουρο γκολ ακυρώνεται ως διά μαγείας. Και ενώ θα περίμενε κανείς να γίνει το γήπεδο γης μαδιάμ από τους θεατές-οπαδούς του ΠΑΟΚ, το γήπεδο είναι εκκλησία. Ο Ιβάν Σαββίδης όμως τα παίρνει στο κρανίο και μπαίνει στο γήπεδο. Την πάτησε ως ηλίθιος και μάλιστα έβγαλε το παλτό του αποκαλύπτοντας ότι οπλοφορούσε! Μπήκε για να καλέσει την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι παίκτες αρνήθηκαν, αλλά η παγίδα είχε πιάσει το...ποντίκι της στη φάκα. Ήταν ο Ιβάν Σαββίδης. Τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο ξεφτίλησαν τον Σαββίδη και δι' αυτού ξεφτιλίστηκε το ποδόσφαιρό μας και όχι μλόνο: διαπομπεύτηκε όλη η Ελλάδα ότι είναι μια διεφθαρμένη χώρα, που λειτουργούν οι επιχειρηματίες της σαν τον Σαββίδη, με μαφιόζιοκο τρόπο! 
Ο Σαββίδης πλέον ξεδοντιάζεται. Ήδη πουλάει τη ΣΕΚΑΠ σε Ιαπωνικό όμιλο και ο ίδιος αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύει τα μπογαλάκια του, ενώ ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα έπαιρνε φυσιολογικά το πρωτάθλημα, τώρα κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό στη Β' Εθνική. 

3 σχόλια:

  1. Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι.
    Εγώ είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχω παρωπίδες και δεν βλέπω τι "παίζεται" στο παρασκήνιο.
    Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν πάνω από δύο κέντρα αποσταθεροποίησης,
    που λειτουργούν αλληλένδετα αλλά, φαίνονται και ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Το ένα "κέντρο" είναι πολιτικό. Το άλλο είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην "Κόζα Νόστρα" που το ελέγχει από την εποχή της πρωθυπουργίας Σημίτη και του...επιχειρηματία Κόκκαλη, έως τις μέρες μας. Το τρίτο κέντρο ενδεχομένως, κινείται στο φάσμα του "επιχειρηματικού ανταγωνισμού" και του..."εγκλήματος!!!"

    Το φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα -ναι, αυτό που κατά γενική ομολογία- ήταν το καθαρότερο και πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων 21 χρόνων, το ΤΙΝΑΞΕ στον αέρα και πάλι η "παράγκα" του ολυμπιακού, ο πρόεδρός του, ο κυρ Σάββας και τα καραγκιοζιλίκια αυτής της πιο ΒΡΩΜΙΚΗΣ ελληνικής ομάδας που έκανε στην Τούμπα πριν από δύο εβδομάδες, για να μην παίξει τον αγώνα και ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ από έναν αγωνιστικό διασυρμό!!! ΚΟΤΕΣ.

    Ο θρήνος των γηπέδων, όταν ΔΕΝ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα με την διαιτησία, όπως έκανε 19 χρονιές τότε ΔΕΝ επιτρέπει να το πάρει...ΚΑΝΕΝΑΣ!
    Ούτε ένα κύπελλο Ελλάδος δεν "επιτρέψανε" να πάρει ο Αστέρας Τρίπολεως όταν το ΑΞΙΖΕ αγωνιστικά,οι ξεφτιλισμένοι. Τόσο διεφθαρμένοι και πορωμένοι είναι οι..."παράγοντες(;)" αυτής της ομάδας.

    Ο θρήνος του Πειραιά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996.
    Δεν ξεχνάμε τους Αρετόπουλους τους Παπαδάκους τους Καλόπουλους τους Ευθυμιάδηδες τους Καζναφέρηδες τους Παπουτσέληδες τους Μπριάκους τους Παπάδες τους Τριτσώνηδες...και καμμιά τριανταπενταριά ακόμα από δαύτους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιάστηκες, Παρατηρητή μου ! Ο "Ρώσος" πούλησε τη ΣΕΚΑΠ έναντι πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων και κονόμησε (την είχε αγοράσει μόλις 5 εκ.). Οι συζητήσεις/διαπραγματεύσεις με την Japan Tobacco είχαν αρχίσει από πέρυσι.
    Η είδηση βγήκε εδώ και λίγη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετο αλλα...δυνατο...!!!
    ΤΩΡΑ!!!ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!ΣΤΙΣ ακτές των ΗΠΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ρωσικών υποβρυχίων «Akula-Typhoon» με διηπειρωτικά βλήματα χωρίς να ΓΙΝΟΥΝ αντιληπτά!!!Russian nuclear subs quietly reached US 10:23 π.μ. - 16 Μαρ 2018!!!
    Ολοκληρη μοιρα πυρηνοκινητων ρωσικων υποβρυχιων κοντα στις ακτες των ΗΠΑ...
    Με ακτινα δρασης των ρωσικων πυραυλων 8000km απο τα υποβρυχια.
    Απαιτουμενος χρονος αντιδρασης των ΗΠΑ 20 με 22 Sec.(δευτερολεπτα)...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή