Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΔΗ!


Με νέα δριμύτατη όσο και απογυμνωτική σε βάρος του Νικολάου ανακοίνωση,  ο Δήμαρχος Παπάγου,  δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής  στο άτυπο debate -μέσω επιστολών- που ξεκίνησε εδώ και 15 περίπου ημέρες ανάμεσα στους δύο υποψήφιους Δημάρχους. Ο Νικολάου, ο οποίος έδινε δημοσίως συγχαρητήρια στον Ξύδη για τον  "εμπεριστατωμένο απολογισμό" του -όπως τον χαρακτήριζε- εμφανίστηκε στις εκλογές να χαρακτηρίζει ...ψεύτη τον Ξύδη, καθώς και ότι αποκρύπτει στοιχεία από τον απολογισμό του!!!
Ο Ξύδης, με την παρακάτω ανακοίνωση, ουσιαστικά προσδιορίζει ως αναξιόπιστο και πολιτικάντη τον Νικολάου!
"Επειδή ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Δημήτρης Νικολάου συνεχίζει το serial περί τα οικονομικά των δήμων, με ψεύδη και ανακρίβειες, αντί άλλης απάντησης, παραθέτομε τι είχε πρόσφατα πει ο ίδιος για τα οικονομικά του δήμου Παπάγου, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Παπάγου για τον απολογισμό πεπραγμένων του δήμου την 8-7-2010, στην οποία παρέστη με πολλούς δημοτικούς του συμβούλους :

ΝΙΚΟΛΑΟΥ :….Σε ότι αφορά τον απολογισμό, είναι από τις λίγες φορές, γιατί εμείς δεν έχουμε κάνει έτσι τόσο εμπεριστατωμένο, θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο για τον απολογισμό που έκανε, ο οποίος ήτανε εμπεριστατωμένος, σαφής και έδινε και στον πιο απλό πολίτη να καταλάβει τι και πώς έχει κινηθεί ο Δήμος οικονομικά και τεχνικά κατά το έτος 2009. Είναι από τους λίγους Δήμους, έχω ακούσει και άλλους απολογισμούς, πιθανόν και εμείς να μην έχουμε κάνει τέτοιο απολογισμό Βασίλη. Σε συγχαίρω γι’ αυτό.

            Αυτή είναι η τελευταία απάντηση στα ψεύδη του κ. Νικολάου. Ας συνεχίσει το μονόλογο του χωρίς εμάς.



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου