Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΑΓΚΑΝΕΛΙΑΣ (πρώην Πρόεδρος Άρη Χολαργού): «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΕΙ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ (!)



Ο Γιώργος Τσαγκανέλιας (φωτό), ο επί 40 και πλέον έτη δραστήριος Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Άρη Χολαργού, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την διεύθυνση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», λίγο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου, είπε: «Δυο μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, είχα μιλήσει με τον Νικολάου και του το είχα προβλέψει. Του είχα πει λοιπόν: “Πάρε τα κηπευτικά σου εργαλεία και μετά τις εκλογές πήγαινε στην Κερατέα για να αρχίσεις να κλαδεύεις κληματαριές. Μόνο γι’ αυτό κάνεις εσύ”. Και τελικά δικαιώθηκα ο Χολαργός απαλλάχτηκε μια και καλή από τον Νικολάου». Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Νικολάου έχει εξοχικό σπίτι στην Κερατέα.
Όταν μιλάει κατ’ αυτό τον τρόπο για τον Νικολάου μια ιστορική φυσιογνωμία για την πόλη του Χολαργού, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία του Άρη, αν μη τι άλλο δείχνει την συσσώρευση της αγανάκτησης και οργής που προκάλεσε ο Νικολάου επί τόσα χρόνια στον δήμο.

Κάποιοι μάλιστα δημότες του Χολαργού, έβγαλαν ήδη και κυκλοφορούν στην πόλη το παρακάτω στιχάκι: «Νικολάου, πάρε την παρέα και …ουστ στην Κερατέα».

Εμείς τα καταγράφουμε χωρίς περαιτέρω σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου