Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΙΖΟΥΝ ΤΙΓΚΑΣ-ΚΕΧΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

                                                                                                                     
Μετά την συντριπτική ήττα του Νικολάου και την αναμενόμενη υποβολή της παραίτησής του από τα δημοτικά πράγματα του Παπάγου-Χολαργού, ήδη διαφαίνονται οι μνηστήρες της ηγεσίας του συνδυασμού "Ενεργοί Δημότες". Οι δύο πρωτεύσαντες σε ψήφους Κώστας Τίγκας από του Παπάγου και Γιάννης Κεχρής από τον Χολαργό ερίζουν για την ανάληψη της θέσης του επικεφαλής ώστε να οδηγήσουν την δημοτική παράταξη στις επόμενες εκλογές με καλύτερες προοπτικές να αντιπαρατεθούν απέναντι στον Ξύδη. Πρέπει να διευκρινιστεί ότι τον Κώστα Τίγκα και τον Γιάννη Κεχρή συνδέει προσωπική φιλία, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να έχουν  φιλοδοξίες τους να ηγηθούν του νέου σχήματος που θα προκύψει μετά την αποχώρηση  Νικολάου. Ο Κώστας Τίγκας ήδη είχε ανακοινώσει την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος από τον περασμένο Μάρτιο, όμως οι ραγδαίες εξελίξεις στη Ν.Δ. η οποία δεν τού εδωσε το χρίσμα, αφήνοντας στο παιχνίδι και τον Ξύδη και τον Νικολάου, δεν του επέτρεψαν να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες του, εντασσόμενος τελικά ως απλός υποψήφιος σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Νικολάου.
Αλλά και ο Γιάννης Κεχρής, χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του, φέρεται να τις έχει κοινοποιήσει στον ίδιο τον Νικολάου αλλά και σε ψηφοφόρους, φίλους του. Μάλιστα λέγεται  ότι τόνιζε εμφατικά ότι κατήλθε  για τελευταία φορά ως απλός σύμβουλος μια και βασικός του στόχος  είναι να διεκδικήσει την Δημαρχία Παπάγου-Χολαργού ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2014. "Δεν έχω κανένα λόγο να ξανακατέβω ως απλός σύμβουλος παρά μόνο ως υποψήφιος Δήμαρχος" φέρεται να έχει δηλώσει επανειλημμένως ο γιατρός.
'Ετσι, η κόντρα που θα υπάρξει ανάμεσα σε Κεχρή και Τίγκα, προβλέπεται γερή. Και ένας ακόμη λόγος, είναι ότι οι δυο τους πρώτευσαν σε ψήφους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ο πρώτος στον Χολαργό και ο άλλος στου Παπάγου, λαμβάνοντας σχεδόν 1000 σταυρούς ο Γιάννης Κεχρής και 1041 ψήφους ο Κώστας Τίγκας.Το ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Κεχρής βοήθησε ιδιαίτερα τον Κώστα Τίγκα στην συγκομιδή ψήφων από τον Χολαργό, δεν γνωρίζουμε πόσο θα προσμετρήσει στην διαφαινόμενη διαμάχη των δύο επίδοξων αρχηγών.
Στις εσωκομματικές διαδικασίες που θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου χρόνου θα οριστεί ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και αναμένουμε με ενδιαφέρον την μάχη της διαδοχής Νικολάου στον συνδυασμό "Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου