Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ;



Δείτε παράστημα και υπερηφάνια νέων παιδιών που μόλις πριν από μερικές ημέρες παρήλασαν στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, για να τιμήσουν τους ήρωες της εθνικής παλιγγενεσίας. Δείτε ζωγραφισμένο τον σεβασμό στα πρόσωπά τους για τους ήρωες του ΟΧΙ. Αυτών που αγωνίστηκαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.
Ο Παναγιώτης, το μικρό λυκόπουλο, στην πρώτη σειρά της παρέλασης όταν ρωτήθηκε γιατί είχε τόσο σοβαρό και στενόχωρο βλέμμα, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Κάναμε παρέλαση για τους ήρωες του ’40 που πέθαναν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι. Τι έπρεπε, να χαμογελάω και να χαίρομαι;».

Αυτό το πλούσιο αίσθημα υπερηφάνειας και φιλοπατρίας έρχεται να συνθλίψει ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του. Χωρίς αίσθημα φιλοπατρίας ο ίδιος, ως κοινός-λογιστικός διεκπεραιωτής των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας μας, έκανε …γαργάρα τα χρέη της Γερμανίας στην Ελλάδα, από την εθνική καταστροφή που μας προκάλεσε με την κατοχή του ’41. Αντί να μας αποζημιώσει η Γερμανία, ο Παπανδρέου έφτασε στο άθλιο σημείο να ενυποθηκεύσει την δημόσια περιουσία μας στους Γερμανούς. Οι οποίοι ξανα-καταλαμβάνουν την Ελλάδα, αυτή την φορά με τα τοκογλυφικά τους όπλα.

Ο Παπανδρέου έκανε …γαργάρα και το θέμα των λαθρομεταναστών. Κατακλύζουν κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Αθήνας, καταστρέφοντας την δημογραφική σύνθεση της πατρίδας και την ήδη εξαθλιωμένη οικονομία μας. Ένα πρόβλημα ευρωπαϊκό το έχει επωμιστεί η Ελλάδα. Και ο Παπανδρέου αντί να ζητάει λίτρα αποζημίωσης από τους Ευρωπαίους εταίρους μας, κάνει …μόκο!
Γιατί ρε Παπανδρέου οδηγείς σε καταστροφή τον τόπο και τη νεολαία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου