Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΛΗΤΕΙΑ! ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

 ΣΤΟ ...ΚΟΚΚΙΝΟ 800 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Η αθλιότητα καθημερινά διογκώνεται!

Η Κυβέρνηση καταργεί και το επίδομα της πολύτεκνης και τρίτεκνης οικογένειας, με Νομοσχέδιο του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου, το οποίο έρχεται προς ψήφιση στην Βουλή.
Η κατάργηση του επιδόματος  αφορά τις οικογένειες που δηλώνουν  40.000 € και πάνω, ετήσιο εισόδημα!!! Με άλλα λόγια, μια οικογένεια με 4 ή 5 και 6 ή 7 παιδιά, η οποία έχει ετήσιο εισόδημα 40.000 € , θεωρείται προνομιούχος (!!!) και δεν θα εισπράττει το επίδομα των 258 € το δίμηνο!!!
Ως γνωστόν τα χρήματα αυτά εξοικοκομούνται από το κράτος για να αποπληρώνονται οι τόκοι από τα δάνεια που έχει πάρει οι χώρα μας από τους διεθνείς τοκογλύφους. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ξεφτίλα και όνειδος της Κυβέρνησης, η οποία έχει πέσει γονυπετής στις απαιτήσεις της τρόϊκας, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της ακόμη και τις πολύτεκνες οικογένειες και δη την πολύτεκνη μάνα, την μεγάλη ηρωίδα αυτής της χώρας. Μια πολύτεκνη μάνα η οποία με στερήσεις και ανυπέρβλητες για τους περισσότερους δυσκολίες, πασχίζει καθημερινά να παραδώσει στην ελληνική κοινωνία τα ελληνόπουλα του αύριο, το μέλλον αυτού του τόπου.
Και η Πολιτεία έρχεται σήμερα να φτύσει κυριολεκτικά την πολύτεκνη μάνα και οικογένεια, στερώντας της ακόμη και την πενιχρή-συμβολική βοήθεια των 258 € ανά δίμηνο! Την θεωρεί...προνομιούχο!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΕΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!  

Στον Χολαργό βρίσκονται στο... κόκκινο πάνω από 800 οικογένειες. Τα στοιχεία, σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ Χολαργού,  αναφέρουν ότι οι πολύτεκνες  οικογένειες στον Χολαργό που αυτή την στιγμή εισπράττουν το πολυτεκνικό επίδομα, είναι περίπου 800.  Οι περισσότερες από αυτές αναμένεται να χάσουν το ελάχιστο αυτό βοήθημα, μια και ο Χολαργός θεωρείται και είναι περιοχή όπου διαβιούν κατά κανόνα σχετικά ευκατάστατες οικογένειες. 
Είναι δυνατόν όμως τα 40.000 € να θεωρείται εισόδημα ικανό να θρέψει μια οικογένεια με 5 ή 6 και 7 παιδιά; Όχι βεβαίως.
Γι' αυτό λέμε ότι πρόκειται για την έσχατη ξεφτίλα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ!
Της Κυβέρνησης που θέλει να λέγεται σοσιαλιστική! Σοσια- ληστρική είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου