Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: "ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ"


Η παραπάνω δήλωση του Βασίλη Γιαννακόπουλου ότι δεν υπέγραψε καμμία από κοινού σύμβαση με τον Νικολάου για το κολυμβητήριο Χολαργού με την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε. αξίας 3.523.088,08 € , είναι μια ακόμη γροθιά στο στομάχι για τον Δ. Νικολάου, ο οποίος έδωσε σαφή εντύπωση ότι η σύμβαση του έργου υπεγράφη και από τους δύο δημοτικούς άρχοντες, Χολαργού και Αγίας Παρασκευής. 
Μάλιστα, το έντυπο που έχει αναλάβει εργολαβικά την υποστήριξη του Νικολάου, βγήκε προεκλογικά, παρουσιάζοντας και κοινή δήλωση των δύο δημάρχων, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι η σύμβαση υπεγράφει από κοινού και από τους δύο δημάρχους.
Ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, αναφερόμενος στο θέμα, είπε προς τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή": "Απλά παραυρέθηκα στη συνάντηση που είχε ο κ. Νικολάου με την εργοληπτική εταιρεία για να δω τι προϋποθέσεις υπήρχαν ώστε να εισηγηθώ στο δημοτικό μου συμβούλιο  το θέμα της από κοινού κατασκευής κολυμβητηρίου με τον δήμο Χολαργού. Δεν υπέγραψα καμία σύμβαση. Μόνον ο κ. Νικολάου υπέγραψε την σύμβαση ".   
Επομένως όλα όσα δόθηκαν στην δημοσιότητα προεκλογικά ακόμη και οι -από κοινού- δηλώσεις ήταν ένα τρυκ του Νικολάου το οποίο είχε σαφή επιδίωξη να εξυπηρετήσει τα προεκλογικά του παιχνίδια και να επηρεάσει  τους ψηφοφόρους για να τον ψηφίσουν και να εκλεγεί δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 
 
Ιδού ποιες ήταν οι ...από κοινού δηλώσεις -μαϊμού Νικολάου-Γιαννακόπουλου για την ...έναρξη του ...μεγάλου έργου του κολυμβητηρίου Χολαργού-Αγίας Παρασκευής!!!
«Αφού ξεπεράστηκαν οι όποιες δυσκολίες από πλευράς γραφειοκρατικών διαδικασιών, ξεκινάει επιτέλους ένα σημαντικό έργο για τους δύο Δήμους μας. Το έργο είναι στα όρια των Δήμων Παπάγου – Χολαργού και Αγ. Παρασκευής και ο αθλητικός χώρος έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δύο γειτονικών Δήμων. Αποφασίσαμε να προβούμε άμεσα σε σύνταξη προγραμματικής σύμβασης κοινής χρήσης λειτουργίας και αμοιβαίας χρηματοδότησης των λειτουργικών εξόδων.
Ένα έργο απαραίτητο για τους δύο μεγάλους Δήμους Παπάγου-Χολαργού και Αγ. Παρασκευής πληθυσμού πλέον των 150.000 κατοίκων, ξεκινάει και γίνεται πραγματικότητα».

Ο κ. Γιαννακόπουλος με την τελευταία παρέμβασή του τα διαψεύδει όλα. 

3 σχόλια:

  1. Βραχιολίδη ΠΟΣΟ σε πονάει ο Νικολάου αγόρι μου?!?!? Έλα, πες μας, ΠΟΣΟ???????
    p.s. περιττο οτι το παραπανω ποστ ειναι ενα ομορφο clopy paste απο τους ομοιους του βραχιολίδη, δλδ το myxolargos.gr...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανωλακη μου αγόρι μου , σταμάτα επιτέλους δεν σε παίρνει το είδες και από τις ψήφους σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά όντως σε πονάει πολύ Μάκαρε, πάαααρα πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή