Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η ασυδοσία δεν έχει όρια! Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας εγκαθίστανται πια αδιακρίτως δίπλα σε διαμερίσματα, σχεδόν μέσα στις πόρτες μας, λίγα μόλις μέτρα από τα σχολεία!


Τέσσερις κεραίες κινητής τηλεφωνίας καμουφλαρισμένες  από πέργκολες, λουλούδια και μια κλειστή επένδυση που παραπέμπει σε καπνοδόχο τζακιού, έχουν τοποθετηθεί εδώ και 2 περίπου μήνες στην ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Νευροκοπίου 1 στου Παπάγου, αναστατώνοντας περιοίκους αλλά και γονείς παρακείμενου σχολείου!

Ο ιδιοκτήτης της ταράτσας,  ερχόμενος σε συνεννόηση με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας τοποθέτησε τις 4 κεραίες και μέσω της Περιφέρειας προσπάθησε να φέρει κατοίκους και τον Δήμο Παπάγου προ τετελεσμένων γεγονότων, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο άδεια λειτουργίας τους!!! 

Οι κάτοικοι, οι οποίοι παραλίγο να…πιαστούν στον ύπνο, πληροφορήθηκαν  τελευταία στιγμή το γεγονός από φορείς της πόλης, τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Υμηττός» κ. Μαυράκο, και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τίγκα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν, ετοιμάζοντας διαμαρτυρία στο  Δ.Σ. του Δήμου Παπάγου. Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης τους καθησύχασε λέγοντάς τους ότι δεν πρόκειται να δώσει άδεια στην κεραία. Επειδή όμως ο ρόλος του δήμου σε αυτά τα θέματα είναι γνωμοδοτικός και επειδή η διαδικασία αδειοδότησης πρέπει να περάσει και από άλλους αρμόδιους φορείς, ο αγώνας των κατοίκων αναμένεται να εξελιχθεί σε σήριαλ όπως άλλωστε γίνεται συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις. 
Και όπως φαίνεται οι κεραίες θα εξακολουθούν να λειτουργούν σε βάρος της υγείας των ενοίκων  της πολυκατοικίας της οδού Νευροκοπίου 1 αλλά και των παρακείμενων κατοικιών  καθώς και του δημοτικού σχολείου που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από τις κεραίες του θανάτου!

Στο μεταξύ οι ένοικοι της  πολυκατοικίας στην οδό Νυεροκοπίου 4 (βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την ταράτσα όπου εγκαταστάθηκαν οι κεραίες του θανάτου, στα 15μ.), κάλεσαν  ιδιωτική εταιρεία μέτρησης της ακτινοβολίας όπου αμέσως καταγράφηκαν υψηλά ποσοστά, προκαλώντας  οργή σε όλους, ζητώντας από τον δήμο Παπάγου και την Πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα για την απομάκρυνση των κεραιών.
«Επιτέλους πού ζούμε; Δεν υπάρχει Πολιτεία, δεν υπάρχουν νόμοι; Με το ζόρι θα σκοτώσουν εμάς και τα παιδιά μας» διαμαρτύρονταν οργισμένοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

1 σχόλιο:

  1. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

    ΑπάντησηΔιαγραφή