Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΧΩΡΑ


Η ΧΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ BAZAAR Ή ...ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ!
                                           
Κάπως έτσι αρχίζει το ξεπούλημα της Ελλάδος. Η παντελής αδυναμία της Κυβέρνησης να συγκεντρώσει χρήματα την οδηγεί  στην εκποίηση της ακίνητης κρατικής περιουσίας, ώστε να μπορέσει να μαζέψει -ό,τι μαζέψει- στον  κρατικό κορβανά,μπας και κλείσει  κάποιες από τις μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού.
Η κυβέρνηση προχωρά ευθέως στην πώληση ή στην παροχή άδειας για εμπορική εκμετάλλευση περιοχών-φιλέτων, προσδοκώντας να συγκεντρώσει  8 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος χρόνου μιας τριετίας. Έως δηλαδή το 2013.Αν υπάρχει τότε η Ελλάδα. 
Στόχος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να εξασφαλίσει την ...καθημερινή της δόση. Όπως ο πρεζάκιας σου πουλάει τα κλεμμένα γυαλιά ηλίου ή τα πανάκριβα κοσμήματα για 5 ευρώ, έτσι και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα ξεπουλήσει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ έναντι πινακίου φακής! Μόνο που πολλά από αυτά που σκοπεύει να πουλήσει η Κυβέρνηση όχι μόνον δεν είναι κλεμμένα αλλά μας έχουν παραδοθεί από τους προγόνους μας. Από το αίμα τους και τους αγώνες τους για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Εκεί μας έφτασε μέσα σε 8 μήνες ο Παπανδρέου και η παρέα του!
Και βέβαια μην προσδοκά κανείς ότι με τις ουρές στην εφορία ή με τα χρήματα που καταβάλλει ο είλωτας Έλληνας πρόκειται να βγει η χώρα από τον βούρκο που την έριξαν οι απατεώνες. Η χώρα υποδουλώνεται μέρα με τη μέρα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου