Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ INDYMEDIA ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΧΙΟ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

Η γνωστή  για τις σκοτεινές έως αντιεξουσαστικές και αναρχοφασιστικές θέσεις της διαδικυτιακή πύλη indymedia.org με τα γνωστού τύπου ανώνυμα-κατάπτυστα σχόλιά της, στοχοποιεί τους δημοσιογράφους Χίο και Βραχιολίδη και τον  καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Νεοκλή Σαρρή. Με αφορμή εκπομπή του KONTRA CHANNEL στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παραπάνω, το συγκεκριμένο ιστολόγιο που επιδιώκει να ισοπεδώνει κάθε ελληνικό- πολιτισμικό στοιχείο, στοχεύοντας στην πολτοποίηση -σαλαμοποίηση της χώρας μας, στο ανώνυμο άρθρο του χρησιμοποιεί φρασεολογία υβριστική και υποτιμητική,  χωρίς όμως κανένα επιχείρημα. Απλά θέτει στο στόχαστρό του τους Νεοκλή Σαρρή, Χίο και Βραχιολίδη, μόνο και μόνο επειδή εξέφρασαν πατριωτικές θέσεις μέσα από την εκπομπή του KONTRA CHANNEL.

Διαβάστε το άρθρο, για να βγάλετε τα όποια συμπεράσματα για την αθλιότητα των αρθρογράφων του.   

Σημ. Καλά η ελληνική Δικαιοσύνη,  ένας εισαγγελέας δεν κάνει τίποτε;

"Καθηγητής στην Πάντειο ανοίγει τον ρατσιστικό οχετό μαζί με τον ρουφιάνο Χίο
από Ανθέλληνας 3:37μμ, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 0:31πμ, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010)
θεματικές: Ανένταχτο
Σε όλων την αντίληψη θα έχει υποπέσει ενα νέο κανάλι ιδιοκτησίας Κουρή ( αρκεί να καταλάβει κανείς ) που ονομάζεται Kontra Channel.
Xτες λοιπόν βγήκε ο Χίος ( ο γνωστός ρουφιάνος-διεγραμμένος απο την ΕΣΗΕΑ ) και σε μια κρίση λαικισμού άρχισε να βρίζει τους πάντες και τα πάντα.
Σύνηθες φαινόμενο τον τελευταλιο καιρό οι δημοσιοκάφροι να λαικίζουν προκειμένου να μην χρειάζονται ολόκληρη διμοιρία για να κυλοφορήσουν. Ο Χίος φυσικά όσους έβριζε κανένα 5λεπτο μετά ξεκαθάριζε κάνοντας μεγαλειώδης κωλοτούμπες ότι δεν έχει τίποτα προσωπικό μαζί τους, προκειμένου να μην φάει και κανένα πρόστιμο και ο Κουρής πληρώνει.
Χτες λοιπόν είχε καλεσμένο έναν καθηγητή της Παντείου εν ονόματι Σαρρης που μαζί με τον Χίο και άλλες 3 πρσόνες ( Δαραβίγκας του ΛΑΟΣ, εναν τυχάρπαστο "δημοσιογράφο;" ονόματι Μάκης Βραχιολίδης και μια "νεαρή" ρεπόρτερ που είχε στείλει ο Χίος στον Αγιο Παντελεήμονα. Φυσικά η ...ρεπόρτερ ήταν όπως η ΄΄ιδια" ομολόγησε με τους κατοίκους που φώναζαν για την συναυλία ( με τον παρα-κρατικο θίασο της Χρυσής Αυγής δηλαδή ).
Ο προφέσορας λοιπόν της Παντείου, αφού ξεκίνησε με την γνωμοδότηση ότι η Τουρκία έχει γεμίσει την χώρα μετανάστες και πρόκειται να Ισλαμοποιηθούμε, συνέχισε πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και φωνάζοντας για τους μετανάστες που στήνουν την πραμάτια τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα ( καθότι και προφέσορας στην Πάντειο ) και την ζημιά που γίνεται απο τους μετανάστες που δεν αποδίδουν Φ.Π.Α και κλείνουν τα μαγαζάκια των Ελληνων και ζούνε μεσα στην παρανομία και άλλα διάφορα.
Εκεί ήταν που ο ρατσιστικός οχετός πήρε τα πάνω του με τον "δημοσιογράφο" Βραχιολίδη να λέει ότι ο Σόμπολος που διέφγραψε τον Χίο ήταν υπέρ του Σχεδίου Αναν, ότι είναι ντροπή οι μετανάστες να προσεύχονται στα Προπύλαια και η αστυνομία να απομακρύνει Ελληνες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το φαινόμενο αυτό, η ...ρεπόρτερ να λέει οτι η εκκλησία που έγινε η συναυλία ήταν γεμάτη με πλουτοκράτες ενώ τα πλάνα έδειχναν 'επίσημους" μονο στην 1η γραμμη και πίσω παππουδια και γιαγιάδες, να λεει οτι η Αστυνομία χτυπησε κατοίκους! και τον Χίο να ανοίγει τηλεφωνικές γραμμές στο αιμοδηψές κοινό του για να πεί ότι ο Μιχαλολιάκος θα συσπειρώσει την Νεα Δημοκρατία και ότι μόνο η Χρυση Αυγη νοιάζεται για τον Έλληνα, να συμπεράνει ότι όσοι συμμετείχαν στην συναυλία ήταν Εβραίοι και άλλα κωμικοτραγικά που πρώτη φορά άκουσα εγω προσωπικά σε τηλεόραση μιας και ποτέ δεν είχα πετύχει τον συγκεκριμένο...οχετό εν δράση."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου