Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΗ! 
ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Αυτές είναι οι αποκλειστικότητες του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! Από τις 2 Φεβρουαρίου δημοσιεύσαμε την είδηση για το ότι κατηγορείται για κακούργημα ο γιος του Αρσένη, Διονύσης και η είδηση, πρώτα προβλήθηκε στην εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" (KONTRA CHANNEL) και στις 12-13 Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκε στην έκδοση της εφημερίδας "Δημοκρατία", από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. 
Ιδού πώς αποκαλύπταμε το γεγονός:

15 χρόνια από την ημέρα που  οι Σημίτης- Πάγκαλος και Αρσένης παρέδωσαν στις γκρίζες ζώνες τα Ίμια και τρεις Έλληνες αξιωματικοί  έχασαν την ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο, επανεμφανίζεται το όνομα της οικογένειας Αρσένη  για ακόμη μια φορά με αρνητικό τρόπο! Ο Διονύσιος Αρσένης (γιος του Γεράσιμου Αρσένη), στον οποίο έχει  απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα,  κατηγορείται για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα για το περίφημο σκάνδαλο του ΟΕΕΚ , μετά το πόρισμα του ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού!
O αριθμός της δικογραφίας σύμφωνα με την οποία παραπέμπεται στο δικαστικό συμβούλιο, είναι ο Α03/1382 (φωτό) και αναμένεται  να του επιδοθεί η κλήση για  δικάσιμο, κατά την οποία ο Διονύσιος Αρσένης προβλέπεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τουλάχιστον άλλους 25 υπόδικους, οι οποίοι κατηγορούνται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος (απάτη σε βάρος του δημοσίου)!    
Διασπάθιση, η οποία ζημίωσε συνολικά το ελληνικό δημόσιο με τουλάχιστον 6 εκατομμύρια ευρώ, για  την οποία έχει ήδη ενημερωθεί εδώ και ένα χρόνο και ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακων/νου αλλά δεν ζητεί να επιστραφούν τα κλεμμένα πίσω.  Χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι όταν συντελέστηκε το σκάνδαλο στο οποίο συμμετείχε και ο Διονύσιος Αρσένης, Υπουργός Παιδείας και προϊστάμενος του ΟΕΕΚ, ήταν ο Γεράσιμος Αρσένης!!! Με άλλα λόγια το σκάνδαλο αυτό αγγίζει ηθικά και πολιτικά και τον ίδιο τον τότε υπουργό και σύζυγο της νυν Υπουργού Εργασίας κας Λούκας Κατσέλη.  
Το πόρισμα των Οικονομικών Εποιθεωρητών που διενήργησαν τον έλεγχο στον ΟΕΕΚ ήταν καταπέλτης για τον γιο Αρσένη. Ο τελευταίος, αν και οικονομολόγος με επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Σχεδίασης και Κατασκευής Κοσμημάτων, φέρεται ότι απασχολήθηκε και ως εκπαιδευτής στα Ι.Ε.Κ. Χαλανδρίου και Νέας Ιωνίας σε μαθήματα άσχετα με το αντικείμενό του, όπως:
1.   «Ηλεκτρονικά» της ειδικότητας «Χειριστής Ηλεκτρονικής Συνάρμοσης Εικόνας».
2.   «Φωτοαντιγραφική Μηχανή» και «Λειτουργικά Περιβάλλοντα» της ειδικότητας «Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών γραφείου».
3.   «Χρήση Η/Υ» της ειδικότητας «Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων».
Όπως σημειώνουν στο πόρισμά τους οι Οικονομικοί Επιθεωρητές,  «Ο κ. Διονύσιος Αρσένης, δεν διέθετε τα  απαιτούμενα  προσόντα για τη διδασκαλία των μαθημάτων που αναφέρονται ανωτέρω και, ως εκ τούτου, ήταν αδύνατον να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διδασκαλίας τους».
Όπως ειπώθηκε, για την σοβαρή αυτή υπόθεση η οποία αγγίζει την κορυφή του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ενημερωθεί ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών από τον Γενάρη του 2010 αλλά ποιεί την νύσσαν! Παρά το ότι του έχει ζητηθεί επισήμως από τους ίδιους τους Οικονομικούς Επιθεωρητές να κινήσει τις διαδικασίες για να επιστραφούν τα κλεμμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται να κουκουλώνει το σκάνδαλο!
Με άλλα λόγια δείχνει ότι νοιάζεται για το πολιτικό κόστος και την πολιτική επιβίωση του ΠΑΣΟΚ παρά για την σωτηρία της χώρας!   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου