Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!



Απίστευτο και όμως αληθινό! Εντολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  εντολή προφανώς του του ίδιου του Υπουργού κ. Παπουτσή (εκτός και αν έγινε εν αγνοία του) διαβιβάστηκε προς την Αστυνομία Χολαργού και από ‘κει προς τον Δήμο Χολαργού (πριν ενοποιηθεί με τον Δήμο Παπάγου), σύμφωνα με την οποία, ο Δήμος Χολαργού έπρεπε να αδειάζει με τα απορριμματοφόρα οχήματά του δυο φορές την ημέρα τους κάδους των σκουπιδιών που βρίσκονται στον δρόμο όπου διαμένει ο κ. Παπουτσής!!!
Μέσα στα πλαίσια της λεγόμενης «ασφάλειας υψηλών προσώπων» και προς αποφυγή τρομοκρατικής ενέργειας σε βάρος του Υπουργού, δόθηκε η εντολή αυτή και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χολαργού (όπου διαμένει ο Υπουργός) επικοινώνησε με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Χολαργού τον περασμένο Οκτώβριο μεταφέροντας την εντολή του Υπουργού!
Όπως ήταν φυσικό η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη, δεδομένου ότι τα απορριμματοφόρα αδειάζουν σε συγκεκριμένες ώρες τα απορρίμματα από τους κάδους! Θα έπρεπε λοιπόν για χάρη του Υπουργού να επιστρατευθούν σε διπλή βάρδια οι εργαζόμενοι στον Δήμο προκειμένου να αδειάζουν τους κάδους που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου όπου ευρίσκεται η κατοικία του κ. Παπουτσή!
Ο λόγος ήταν προφανής: Να προστατευθεί ο Υπουργός από τρομοκρατική σε βάρος του ενέργεια, από βόμβα δηλαδή που τυχόν να υπήρχε μέσα σε κάδο απορριμμάτων.
Ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος πήρε την ευθύνη επάνω του και αρνήθηκε να …εκτελέσει αυτή την εντολή! Ο λόγος ήταν απόλυτα δικαιολογημένος: Δεν μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων. Διότι αν κάποιος κάδος είχε μέσα βόμβα, αυτή θα έσκαγε στο πρόσωπο του εργαζομένου όπως έγινε και με το τραγικό γεγονός του περασμένου Ιουνίου οπότε και σκοτώθηκε ο υπασπιστής του τότε Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη, ανοίγοντας την αλληλογραφία του, η οποία περιείχε βόμβα! 
Για την ακρίβεια του ρεπορτάζ να διευκρινίσουμε ότι ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος, εξαφάνισε-μετέφερε όλους τους κάδους από τον δρόμο στον οποίο βρίσκεται το σπίτι του κ. Παπουτσή, αλλά νεώτερο τηλεφώνημα του υποδιοικητή του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού, τού επισήμανε την...αναγκαιότητα να αδειάζουν οι κάδοι των απορριμμάτων δύο φορές την ημέρα και από τον κάθετο στο σπίτι του Υπουργού δρόμο, δηλαδή την οδό Φανερωμένης. Κάτι που αρνήθηκε ο κ. Αυγουρόπουλος για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω. 
Τα συμπεράσματα και οι εικασίες σας δικές σας!!! 
Εμείς πάντως, θέλοντας να προστατέψουμε τον Υπουργό και σε περίπτωση που όλη αυτή η ιστορία έγινε εν αγνοία του, παρακαλούμε να ενεργήσει τα δέοντα, διότι έτσι όπως εμφανίζεται, τον εκθέτει. Το γεγονός πάντως δεν επιδέχεται αμφισβήτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου