Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ… ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


 
ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ 
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ


Χαρακτηριστικό παράδειγμα απόλυτης αδιαφορίας και ζαμανφουτισμού των κυβερνώντων, απέναντι στον τόπο, στους πολίτες και στα καθημερινά προβλήματά τους,  είναι ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης. Γέννημα-θρέμμα Χολαργιώτης, μέχρι πριν από λίγες ημέρες έμενε στην πόλη του Περικλέους όπου έζησε και μεγάλωσε: Από το σπίτι του επί της Λ. Μεσογείων πρώτα και αργότερα επί της οδό 17ης Νοεμβρίου,  όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, ο Γιάννης Ραγκούσης μέχρι πριν από λίγες ημέρες διέμενε σε διαμέρισμα επί της οδού Β. Μελά 5 στον Χολαργό. Από την ημέρα που εξελέγη βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του 2009 και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Υπουργός Εσωτερικών, το σημείο φυλασσόταν σαν αστακός, από τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλείας.
Ούτε κουνούπι δεν περνούσε από την οδό Μελά 5, που να μην…συλληφθεί από το εξεταστικό μάτι  των ανδρών ασφαλείας του κ. Ραγκούση. Και βεβαίως κανείς δεν διενοείτο να παραμείνει περισσότερο από 2-3 λεπτά στο σημείο, αφού αμέσως τον πλησίαζαν τα μέλη της ασφάλειας του κ. Ραγκούση και του ζητούσαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
Όλοι οι περίοικοι ένιωθαν απόλυτα ασφαλείς και τυχεροί, γιατί εξ’ αντανακλάσεως επωφελούντο από  τα μέτρα προστασίας που παρήχοντο προς τον κ. Ραγκούση.
Πριν από ενάμισι περίπου μήνα όμως ο κ. Ραγκούσης έφυγε από τον Χολαργό.
Δείτε λοιπόν τι κατάσταση επικρατεί έξω από το πρώην σπίτι του: Λαθρομετανάστες έχουν στήσει ..πανηγύρι! Η πραμάτια τους, ολόκληρο μαγαζί απλωμένο σε αρκετά τετραγωνικά, προσφέρεται στους περαστικούς, οι οποίοι πλησιάζουν, αγοράζουν και φεύγουν, χωρίς να υπάρχει κανείς να συλλάβει τους παράνομους, λαθρομετανάστες μικροπωλητές!
Ο κ. Ραγκούσης έφυγε αλλά τα…ποντίκια που κατατρώγουν τα σωθικά της πατρίδας και των μικρομεσαίων επαγγελματιών, παραμένουν .
Ο κ. Ραγκούσης βρίσκεται στο νέο του σπίτι, μαζί με την προσωπική του ασφάλεια, κάπου στην οδό Ρηγίλλης. Σιγά μην νοιαστεί για τους λαθρομετανάστες και την κατάντια της Αθήνας. Κι ας είναι Υπουργός Εσωτερικών!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου