Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ (ΞΑΝΑ)-ΠΙΑΣΕΙ ΚΩΤΣΟΥΣ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

"Κερδίσαμε περισσότερα από 6 δισ. ευρώ με την επιμήκυνση" είπε ο γελοίος αλλά φεσωνόμαστε 
με άλλα 4 δίς!!! 
Πήγε στις Βρυξέλλες για να διεκδικήσει καλύτερους όρους αποπληρωμής του τεράστιου για την Ελλάδα χρέους και ο Παπανδρέου πιάστηκε κορόϊδο. Όμως,  τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης βγήκαν αμέσως σεριάνι για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη ότι ο Πρωθυπουργός -δήθεν- κατήγαγε μεγάλη νίκη!!!
Ο δε ...λαλίστατος κ. Παπανδρέου δήλωσε ευθαρσώς ότι με την επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου στα 7,5 χρόνια και με επιτόκιο μειωμένο κατά μία μονάδα, "Κερδίσαμε περισσότερα από 6 δισ. ευρώ"!!!
Ο άνθρωπος είναι οικονομικός Κόπανος αλλά και πολιτικός Απατεώνας. 
Ιδού γιατί: Το δάνειο των 110 δις ευρώ που πήραμε προκειμένου να το αποπληρώσουμε σε 4 χρόνια με επιτόκιο 5,2% θα μας στοίχιζε συνολικά μαζί με τα τοκοχρεωλύσια, 5,8 δις.Δηλαδή πήραμε 110 δις για να πληρώσουμε στους δανειστές μας 115,8 δις ευρώ. 
Η ...επιτυχία του Παπανδρέου με το μειωμένο επιτόκιο στο 4,2 % και τον χρόνο αποπληρωμής στα 7,5 χρόνια, μεταφράζεται στο ότι: πήραμε δάνειο 110 δις ευρώ για να πληρώσουμε με την λήξη του 119 δις ευρώ!!!
Από 'που κι ως πού κερδίζουμε 6 δις ευρώ; Μπορεί να μας πει ο οικονομικός κόπανος Παπανδρέου τι πέτυχε; Ακόμη μια φορά του έπιασαν τα οπίσθια οι δανειστές μας!
Και ο ίδιος έρχεται για μια ακόμη φορά να εξαπατήσει τους Έλληνες λέγοντας ότι από την ανεπανάληπτη συμφωνία του...κερδίσαμε 6 δις!
Οι δανειστές Ευρωπαίοι τον έπιασαν πάλι κορόϊδο και ο Παπανδρέου με την προσφιλή μέθοδο των ψεμάτων θέλει να πιάσει πάλι Κώτσους τους πολύπαθους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου