Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΛΕΙΑ 30.000 € ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΠΟ 
ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Δεν προλάβαμε να γράψουμε για το σύστημα ασφαλείας-"αστακός" που έχει ο Παπουτσής για τον...εαυτό του, με  προσωπική φρουρά 11 ατόμων συν ένα ελικόπτερο (όταν φεύγει για το Υπουργείο του), αντιπαραβάλλοντάς το με τον δύσμοιρο-απροστάτευτο φορολογούμενο πολίτη , και μετά από λίγο έγινε ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα Χολαργού (Μεσογείων και Περικλέους) από ένα άτομο, το οποίο απέδειξε τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η Εμπορική Τράπεζα στα καταστήματα΄της! 
Μέρα μεσημέρι γύρω στις 1.00 μ.μ.
Ντυμένος με  μακρύ έως τους ώμους μαλλί (περούκα) και μεγάλα γυαλιά ηλίου, έκανε μπαμ  ο άνδρας που έμπαινε στην  Τράπεζα ότι ήταν ληστής. Παρά το ότι θα έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα οι υπάλληλοι της Τραπέζης να τον εγκλωβίσουν ανάμεσα στις δύο πόρτες που μεσολαβούν για να περάσεις, δεν έγινε απόλύτως τίποτε!
Ο ληστής μπήκε σαν κύριος, έβαλε το όπλο του στα πλευρά μιας υπαλλήλου, ζήτησε και πήρε λεφτά από το ταμείο και ακολούθησε την ίδια πορεία: Μπήκε στην μια πόρτα, μεσολάβησαν 2-3 δευτερόλπετα για να ανοίξει η δεύτερη πόρτα, χωρίς κανείς από την Τράπεζα να έχει την δυνατότητα να μπλοκάρει τις δύο πόρτες και να εγκλωβίσει τον ληστή!!!
Με λίγα λόγια τα συστήματα ασφαλείας της Εμπορικής Τράπεζας είναι μαϊμού και για τα μάτια του κόσμου!!!
Ο ληστής υπολογίζεται ότι πήρε λεία 30.000 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου