Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΜΙΑ... "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ" ΚΙ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!


Η πρόκληση σε όλο της το μεγαλείο!
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής φυλάσσεται καθημερινά από 11 άτομα τα οποία  βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου όπου είναι και η οικία του στον Χολαργό! 
Δέκα άνδρες και μια γυναίκα, συνθέτουν την άτυπη "ποδοσφαιρική ομάδα" η οποία -επί 24ώρου βάσεως- είναι ταγμένη στην προστασία του κ. Παπουτσή.  Την ώρα μάλιστα που ο ίδιος εξέρχεται κάθε πρωί από το σπίτι του για να μπει στο υπουργικό αυτοκίνητο και να κατευθυνθεί στο Υπουργείο,  ελικόπτερο της Αστυνομίας μέσω ενδοσυνεννόησης, υπερίπταται των σημείων  που γειτνιάζουν της οικίας του, ώστε να  εξασφαλίζεται η από κάθε άποψη απρόσκοπτη μεταφορά του κ. Παπουτσή στο Υπουργείο. 
Εν καιρώ στυγνής και απάνθρωπης λιτότητας, με τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα να συρρικνώνονται διαρκώς, μπροστά μάλιστα σε νέο επικείμενο πετσόκομμά τους, ο κ. Παπουτσής απολαμβάνει τα προνόμια αυτοκρατορικής προστασίας: Ένδεκα άνθρωποι και ένα ελικόπτερο, βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και ετοιμότητα φρουρώντας τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ακόμα και στον ύπνο του!
Την ίδια ώρα που ο πολύπαθος, θνητός πολίτης της καθημερινότητας, κινδυνεύει σε κάθε του βήμα, στο πέρασμά του από κάθε γειτονιά, ή ακόμη και μέσα στο σπίτι του, όταν ο μικρομεσαίος επαγγελματίας διατρέχει ανά πάσα στιγμή κίνδυνο από τους κακοποιούς οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτα, ο κ. Παπουτσής, ο εντεταλμένος  Υπουργός για να διασφαλίζει την προστασία των πολιτών, κυκλοφορεί με ένδεκα σωματοφύλακες και ένα ελικόπτερο!!!
Ενώ η Αστυνομία έχει εκδώσει ανακοίνωση  με την οποία συστήνει στις γυναίκες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους μετά την δύση του ηλίου εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας, ο κ. Παπουτσής φυλάσσεται ως αστακός από ένδεκα φρουρούς και ένα ελικόπτερο! 
Αντί να παραιτηθεί, μια και αυτές οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας επιβεβαιώνουν την πλήρη αποτυχία του στο να προστατέψει τους πολίτες, ο κ. Παπουτσής επιβαρύνει δραματικά τον κρατικό Προϋπολογισμό και την τσέπη του δύσμοιρου λαού! Δεν φτάνει που υπέστη τον σφαγιασμό του μισθού ή της σύνταξής του, είναι υποχρεωμένος να πληρώνει την...ποδοσφαιρική φρουρά του κ. Παπουτσή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου