Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ!


Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Πελοπόννησο,  εκμυστηρεύεται σε φίλους και γνωστούς ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας στο επόμενο δεκάμηνο θα επιδεινωθεί δραματικά, προειδοποιώντας  για τα χειρότερα που έρχονται. «Δυο στις τρεις επιχειρήσεις θα κλείσουν και η ανεργία θα αυξηθεί αλματωδώς» λέει σε ιδιωτικές συζητήσεις του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!
«Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα και λάβετε τα μέτρα σας», συνεχίζει ο Κυβερνητικός βουλευτής!
Η πληροφορία που  δεν επιδέχεται αμφισβήτηση , αποκαλύπτει ότι δύο τινά μπορεί να ισχύουν:
Α) Το Μνημόνιο στο οποίο -υποτίθεται- μας έβαλε ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ για να βγάλει από το αδιέξοδο τη χώρα, επιτελεί έργο ολοκληρωτικής εξόντωσης της Ελλάδος  και του λαού, κάτι το οποίο τελεί εν γώσει πολλών στελεχών της Κυβέρνησης,  αλλά κρύβουν την αλήθεια από το λαό, κοινώς κάνουν την πάπια, υπακούοντας πειθήνια στις εντολές του ΔΝΤ και των στυγνών τοκογλύφων.
Β) Επικρατεί «ομερτά» ανάμεσα  στα κυβερνητικά στελέχη τα οποία και με το φόβο να τους φάει η μαρμάγκα εάν τυχόν ανοίξουν το στόμα τους δημοσίως και πουν την ωμή αλήθεια, προτιμούν να σιωπούν, μιλώντας μόνον σε συγγενείς και φίλους, προειδοποιώντας τους για τα χειρότερα που επέρχονται.  

Και όπως πάντα την πληρώνει ο λαός! Με πρωταγωνιστές σε βάρος του, τον Γ. Παπανδρέου, όσους, ψηφίζοντας το Μνημόνιο και ενώ γνωρίζουν ότι οδηγείται η χώρα στον Καιάδα, ενώ βλέπουν το απόλυτο χάος να πλησιάζει για τον τόπο και τον λαό, εντούτοις κάνουν την πάπια μόνο και μόνο χάριν της κομματικής νομιμοφροσύνης!  

1 σχόλιο: