Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ...ΛΕΩΝΙΔΕΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΧΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ

Ευτυχώς που υπάρχουν οι σύγχρονοι Λεωνίδες να κρατούν Θερμοπύλες. Έλληνες πολίτες που αγαπούν την Πατρίδα, την Ιστορία των αρχαίων προγόνων μας και τα μνημεία που άφησαν ως πολύτιμο θησαυρό στις νεώτερες γενιές. Δυστυχώς όμως οι σημερινοί κρατούντες, θέλουν να καταχωνιάσουν τον Πολιτισμό και τα μνημεία μας, όπως τον βωμό των 12 θεών.

«ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ»
.-
Την ώρα που το Στε αποφάσιζε τη  συνέχιση των εργασιών στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι και την κατάχωση του Βωμού των 12 Θεών, 16 πολίτες το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, και το Σωματείο Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων με δικηγόρο τον Γιώργο Κόκκα κινήθηκαν συντονισμένα και κατάφεραν να επιτύχουν ανάκληση της της προσωρινής διαταγής του Προέδρου Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 
Σύμφωνα με τη νέα απόφαση "απαγορεύεται κάθε πράξη ή εργασία εκτέλεσης του έργου της σήραγγας από Ομόνια έως Μοναστηράκι της ΗΣΑΠ Α.Ε. και επιφέρει μεταβολή στην πραγματική κατάσταση που υφίσταται όπου απεκαλύφθη ο Βωμός των 12 Θεών, μ΄΄εχρι τη συζήτησή της από 13.4.2011 αιτήσεως λήψεως ασφαλιστικών μέτρων, η οποία έχει κατατεθεί στη Γραμματεία του παρόντος Δικαστηρίου με αριθμούς Φ.Α.Κ. 67341/2011 και ΑΚΔ. 7167/2011 και υποό τον όρο της εκδικάσεως αυτής κατά την ορισθείσα δικάσιμο μέρα (2.8.2011). "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου