Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ποινικοποιούνται τα blogs, απελευθερώνονται τα “ ελαφρά” ναρκωτικά…

Καπνίστε ό,τι θέλετε αρκεί να μην σκέφτεστε!!!

Προφανώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης κρίνει ότι η ελεύθερη ενημέρωση και η διακίνηση ιδεών στα blogs είναι πιο επικίνδυνα από το χασίς…

Image

Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών! Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.
Δηλαδή όποιος θα καλλιεργεί χασίς για προσωπική του χρήση θα κινδυνεύει με “ φυλάκιση” μερικών ημερών ή λίγων (μέχρι 3) μηνών!
Αυτά προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή.
Τουλάχιστον μας επιτρέπουν να το … ρίξουμε στα ναρκωτικά!
πηγή: filologos10.wordpress.com 

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: ΖΗΤΩ ο Παπανδρέου!. Ο άνθρωπος πριν από χρόνια είχε ταχθεί υπέρ της καλλιέργειας κάναβης στις ταράτσες των σπιτιών μας και τώρα έρχεται να αποποινικοποιήσει την χρήση των ναρκωτικών. Οπότε δίνει το ελεύθερο στους εμπόρους ναρκωτικών να δηλώνουν ...χρήστες και να μην μπαίνουν καν στην φυλακή!

2 σχόλια:

  1. Παρατηρητη, για μια ολοκληρη ημερα δεν εγραψες αρνητικο αρθρο για τον κο. Δακσλαοπουλο...πηγες διακοπες; Ανδρο μηπως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες μας τι πίνεις εσύ και δεν μας δίνεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή