Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΝΕΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!


Ο Βενιζέλος που δεν μπορεί να τακτοποιήσει  το …σώμα του ,  θέλει να τακτοποιήσει την ελληνική οικονομία!


Από εκβιασμούς σε εκβιασμούς το πάει η Κυβέρνηση. Ο Παπανδρέου με το «ή ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο ή χρεωκοπούμε», ο  Παπακωνσταντίνου με το «αν δεν το ψηφίσουμε κατεβάζουμε ρολά» , η Δαμανάκη με το «ή ψηφίζουμε ή επιστρέφουμε στην δραχμή» και τώρα ο Βενιζέλος, λέγοντας «αν δεν εφαρμόσουμε, αυτά τα σωστικά μέτρα και δεν εξομαλυνθεί η κατάσταση, όλα αυτά θα μας φαίνονται παραδείσια»!!!
Ο ανεκδιήγητος Βενιζέλος, (κρίμα στα πτυχία του), δεν ξέρει τι λέει!
Προσπαθήστε να ερμηνεύσετε  τις αρλούμπες που είπε χθες στην ολομέλεια της Βουλής: Παραδέχθηκε ότι «Ναι, μειώνονται εισοδήματα, χαμηλές συντάξεις, αυξάνεται η ανεργία, κλονίζονται οι επιχειρήσεις με μικρά ανοίγματα» αλλά τόνισε ότι όλα αυτά είναι «σωστικά μέτρα» που αν δεν ληφθούν τότε όλα αυτά τα βάρβαρα μέτρα που έχουν φέρει τις  περικοπές εισοδημάτων, τις χαμηλές συντάξεις, την ανεργία,  θα μοιάζουν με «παραδείσια μέτρα»!!!
Ο …συνταγματολόγος  κοτσανολογεί ασυστόλως!
Σωστικά μέτρα είναι κ. Βενιζέλο  οι ραγδαίες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα; Σωστικά μέτρα είναι η εξαθλίωση του λαού; Σε σημείο,  που αν δεν ληφθούν όλα αυτά τα βάρβαρα μέτρα λεηλάτησης της χώρας, του λαού της και της δημόσιας περιουσίας, τότε θα λάβετε ακόμη χειρότερα μέτρα και όλα τα σημερινά θα μοιάζουν… παραδείσια!
Πείτε το καθαρά ότι είστε ανίκανος και επικίνδυνος κύριε Βενιζέλο, εσείς και όλοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ!
Εσείς που δεν  μπορείτε να φέρετε σε τάξη και ισορροπία το σώμα σας, θα φέρετε την ισορροπία στον λαό και την οικονομία της χώρας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου