Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ...ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!!


Επικεφαλής αστυνομικοί, παρότρυναν τους συναδέλφους τους να χτυπούν τον κόσμο!


Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ
Απίστευτες καταστάσεις, που μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω, εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.
Διμοιρίες των ΜΑΤ μαζί με άτομα της ασφάλειας έστησαν καρτέρι έξω από τις θύρες του ΟΑΚΑ και σταματούσαν αυτοκίνητα, ψάχνοντας το πανό που σηκώθηκε στο πέταλο των οργανωμένων το οποίο 

Σημάδια Χούντας σε μια Ελλάδα που βασανίζεται εδώ και μήνες από τα μνημόνια και τις πτωχευμένες πολιτικές και αναμένεται να ταλαιπωρηθεί ακόμη περισσότερο, μετά την ψήφιση του ισοπεδωτικού -για κάθε ελληνική οικογένεια- πολυνομοσχεδίου.
Η οργή του κόσμου κατά του πολιτικού σκηνικού άρχισε να ξεχειλίζει από τα πρώτα λεπτά του χθεσινοβραδινού αγώνα, όταν άρχισαν να ακούγονται υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και των 300 της Βουλής. Την ίδια ώρα ανέβηκε ένα πανό το οποίο έγραφε «πολιτικοί λαμόγια, Βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων».
Μετά το 3-0 από τον Κώστα Κατσουράνη (στο 32ο λεπτό), που ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό, τα συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και των πολιτικών εντάθηκαν απ' όλο το γήπεδο, με τον Ηπειρώτη ρέφερι Μήτσιο να δείχνει ξαφνικά ευαισθησία, διακόπτοντας το παιχνίδι μέχρι να κατέβει το πανό.
Μάλιστα, κάλεσε δίπλα του τους βοηθούς του και έκανε νόημα ότι αν δεν κατέβαινε το πανό, ο ίδιος θα διέκοπτε οριστικά το παιχνίδι. Η κίνηση του Μήτσιου έφερε ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις από όλο τον κόσμο, που άρχισε να βρίζει ακόμη πιο έντονα τον πρωθυπουργό και τη Βουλή με πολλά συνθήματα, την ώρα που από το πέταλο οι οπαδοί φώναζαν «δεν κατεβαίνει, δεν κατεβαίνει το πανό».
                                                                                                                     
Έπειτα από διαβουλεύσεις λίγων λεπτών και αφού στον αγωνιστικό χώρο κατέβηκε και ο πρόεδρος των «πράσινων» Δημήτρης Γόντικας (ο οποίος αποδοκιμάστηκε από μερίδα των οπαδών), ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου, με τον Μήτσιο να τα «ακούει» για ακόμη μία φορά από τον κόσμο.
Σκηνές ντροπής με άνωθεν εντολή!
Μετά το τέλος του αγώνα, άνδρες των ΜΑΤ και της ασφάλειας με άνωθεν εντολή (!) άρχισαν να σταματούν αυτοκίνητα βγάζοντας έξω τον κόσμο, προκειμένου να βρουν το περιβόητο πανό.
Όταν αυτό βρέθηκε, οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου συνελήφθησαν, με τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος σε εκείνο το σημείο να φωνάζει αγανακτισμένος «τι πράγματα είναι αυτά; Ξεφτιλίζεστε έτσι για 800 ευρώ, ρε;».
Οι αστυνομικοί όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά άρχισαν να χτυπούν τον κόσμο απροκάλυπτα (ανάμεσα στους φιλάθλους βρίσκονταν και οικογενειάρχες με μικρά παιδιά), με τους επικεφαλής των αστυνομικών να τους παροτρύνουν λέγοντας: «Έτσι μπράβο, έτσι τους αξίζει».
Ντροπή, κύριοι, ντροπή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου