Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ!
ΧΛΙΑΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ
Πριν ακόμη την έναρξη της παρέλασης αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν πεζό, μέλος της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού -Παπάγου και του ζήτησαν τα στοιχεία. Τον οδήγησαν άμεσα στο Αστυνομικό τμήμα Χολαργού και από 'κει -όπως μας ενημέρωσαν- με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ.
Μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Χολαργού τα οποία ανήρτησαν πανό κατά την διάρκεια της παρέλασης, μας ενημέρωσαν ότι ο συλληφθείς δεν διέπραξε κανένα απολύτως αδίκημα, όμως δεν μας έδωσαν τα στοιχεία του, προκειμένου να διαπιστώσουμε με δημοσιογραφική μας έρευνα εάν συνελήφθη άδικα ή εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
Όπως πάντως μας διαβεβαίωσαν  εκπρόσωποι της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου, δεν εκκρεμούσε κανένα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του συναγωνιστή τους και ότι η σύλληψή του από τους αστυνομικούς ήταν απρόκλητη και προφανώς είχε στόχο να εκφοβίσει.
Η Λαϊκής Συνέλευση Χολαργού ύψωσε πανό που έγραφε:
"Όσο πιο πολύ σου κλέβουν το παρόν τόσο σου πλασάρουν ένδοξο παρελθόν"
Αναφορικά με την παρέλαση, χλιαρές αντιδράσεις υπήρξαν σε βάρος των κ.κ. Νούμτα και Αγγελόπουλου οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για λογαριασμό της τοπικής οργάνωσης του Πασόκ.  Η ιαχές "προδότες" και "είσθε ανάξιοι να καταθέτετε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων" ακούστηκαν από τους συγκεντρωμένους. 
Επίσης, αρκετοί μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, παρήλασαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια. 

1 σχόλιο:

  1. 1944 14 χρονων μετουφεκισαν οι Γαρμανοι Εκ Θεου γλυτωσα την χαριστικη δενειχε τυχη οφιλος μου ο Κυριακος 16 χχονων στα Τζουμερκα .αυτα ειναι αδιανοηταγια τους σημερινους νεους της κοκα κολα δεν γνωριζω την δραση του Παπ .Δεν εγινα δεκτος στον στρατο λογω του τραυματισμου απο ιταλικη χειροβομβιδα.Προσοχη στα λογια σος !!!! Φ. Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή