Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Παπάγου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ
Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΠΑΠΑΓΟΥ
«ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»
ΣΩΜ. ΑΝΕΓΝ. ΑΡ. ΑΠΟΦ. 2655/73 ΠΡΩΤΟΔ. ΑΘΗΝΩΝ
ΟΔΟΣ ΚΑΡΝΑΒΙΑ & ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ – 210 6520814

Χολαργός, 5 Ιανουαρίου 2012

Αξιότιμε κύριε Μπάμπη Στάϊκο,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τη συνεχή κοινωνική σας προσφορά, ως αρωγός της προσπάθειας Ανεγέρσεως του Ναού μας.
Χάρη στην τελευταία ευγενική σας προσφορά θα ολοκληρωθεί η αποπεράτωση των δύο ναϊδρίων, ήτοι του Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου και Ταξιαρχών. Η τοποθέτηση των ξύλινων ντουλαπιών στα δύο Ναϊδρια, τόσο χρήσιμα για την εύρυθμη λειτουργία τους, δε θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη γενναιόδωρη χορηγία σας.
Ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση που είχατε στο δύσκολο έργο μας και ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να προσβλέπουμε και στο μέλλον σε ανάλογη ευτυχή συνεργασία.
Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η Εκκλησία με το πλούσιο έργο της, μπορεί να αποτελέσει καταφύγιο αγάπης για όλους τους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επιβίωσης. Εύχομαι το παράδειγμα σας να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας, καθώς η σημασία της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο είναι αδιαμφισβήτητη.
Σας στέλνουμε τις πιο θερμές μας ευχές για το νέο Έτος και ευελπιστούμε να σας φέρει υγεία, ευτυχία και επιτυχία.

Με αμέριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Αγγελική Κούτρα
Αντιδήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου