Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Έξι άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές απαγγέλλοντάς τους την κατηγορία της προσβολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, επειδή είχαν το... θράσος να τον αποδοκιμάσουν κατά την τελετή των Θεοφανείων στην Χαλκίδα!
Φαίνεται πως η τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας υπερτερεί της τιμής του λαού και της τιμής της Πατρίδας!!!
Ο λαός ο οποίος ταπεινώθηκε από τις  υπογραφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, οδηγούμενος στον εξευτελισμό και στην εξαθλίωση από αυτές τις ενέργειες του κ. Παπούλια, καλώς παθαίνει ό,τι παθαίνει, έτσι; Η Πατρίδα, που με την σύμπραξη και τις υπογραφές του κ. Παπούλια, οδηγείται στο σφαγείο των διεθνών κερδοσκόπων, καλώς οδηγείται έτσι;
Δικαιοσύνη αλά-καρτ!
Η στάση του κ.  Παπούλια έχει ξεσηκώσει την μήνιν του ελληνικού λαού για τις αντισυνταγματικές ενέργειές του. Αυτός όμως είναι σαν να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, οργισμένος μόνον από τις εναντίον του αντιδράσεις του αγανακτισμένου λαού. Και την 28η Οκτωβρίου, η οργή του κ. Παούλια ήταν έντονη αλλά και στα Θεοφάνια ήταν έκδηλη η δυσφορία του. Ο άνθρωπος δεν συναισθάνεται ότι οι ενέργειές του έχουν δραματικές επιπτώσεις σε βάρος του λαού και συνεχίζει να δρα ως κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και όχι ως Πρόεδρος Δημοκρατίας που οφείλει να είναι πατριώτης.
Ο κ. Παπούλιας είτε υπήρξε είτε όχι αντιστασιακός στα νιάτα του (όπως δήλωσε ο ίδιος) σήμερα μοιάζει περισσότερο με τους Πετέν - Τσολάκογλου.


Δυστυχώς  ο βίος  του κ. Παπούλια ακολουθεί παράλληλη πορεία με τoυς προαναφερθέντες δωσίλογους. Ξαναθυμίζουμε:
1. Ανρί Φιλίπ Πετέν: Ανακηρυχθείς εθνικός ήρωας της Γαλλίας, στον οποίο απενεμήθη ο τίτλος του στρατάρχη κατά τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, γνωστός από την μάχη του Verten. Μετά την ήττα της Γαλλίας όμως από τους Γερμανούς, ο Φιλίπ Πετέν έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό των Γερμανών και του Χίτλερ, διορίσθείς  μάλιστα  Πρωθυπουργός της κατοχικής Κυβέρνησης, γνωστής και ως Κυβέρνησης του Βισύ!!!

Στην φωτογραφία, βλέπουμε τον 84χρονο τότε Πετέν μαζί με τον Χίτλερ, σε θερμή χειραψία!
Με την λήξη του πολέμου, ο δοσίλογος Πετέν συνελήφθη, δικάσθηκε και καταδικάσθηκε εις θάνατον! Του έδωσε χάρη ο Ντε Γκωλ, μετατρέποντας την ποινή του σε ισόβια κάθειρξη! 


2. Γεώργιος Τσολάκογλου:Φημισμένος στρατιωτικός, γνωστός και από την μάχη του Μόροβα κατά την οποία κατετρόπωσε τους Ιταλούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν όμως ο μοιραίος τότε αντιστράτηγος, που συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν εκείνοι εισέλαβαν την χώρα μας, διορισθείς μάλιστα πρώτος κατοχικός Πρωθυπουργός (κάτω φωτό από βικιπεδία). 



Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Τσολάκογλου
(καθιστός δεξιά) συζητά με τον Γερμανό στρατηγό Γιοντλ (καθιστός δεύτερος από αριστερά) και τον Ιταλό στρατηγό Φερρέρο (προς τα δεξιά με την πλάτη προς τον φακό) το τρίτο και οριστικό πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδας στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία. Θεσσαλονίκη23 Απριλίου1941
Σχόλιο Παρατηρητή: Ο στρατηγός Γιοντλ ήταν ένας εκ των δύο στρατηγών που καταδικάστηκαν σε θάνατο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης και απηγχονήσθη (ο άλλος  ήταν ο Κάϊτελ). 
 
Μετά την απελευθέρωση ο Γ. Τσολάκογλου συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε εις θάνατον. Η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια και πέθανε στην φυλακή το 1948.

3. Κάρολος Παπούλιας: Ο πρώην αντιστασιακός (κατά δήλωσή του ιδίου) στα εφηβικά του χρόνια, είναι ο σημερινός 82 ετών Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που με την δική του δωσίλογη στάση, επέτρεψε την εγκατάσταση των νέων κατοχικών γερμανικών δυνάμεων στη χώρα. 

Έχει ανοίξει την κερκόπορτα, αφήνοντας να περάσουν οι Γερμανοί που υποδουλώνουν την Πατρίδα και εξαθλιώνουν τους Έλληνες πολίτες. Ενώ θα όφειλε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αρνηθεί να υπογράψει όλους τους αντιδημοκρατικούς νόμους που παραβιάζουν το Σύνταγμα, συντάχθηκε με τους νέους κατακτητές που οδηγούν τους Έλληνες στον όλεθρο και καθιστούν τη χώρα κατεχόμενο προτεκτοράτο.
Διαμαρτύρεται μόνον όταν τον αποδοκιμάζει ο λαός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου