Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ-ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ", ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ  ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !  
ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" σε συνεργασία με τους Εθελοντές Αλληλεγγύης, φέρνει πατάτες και λάδι στον Χολαργό-Παπάγο, απευθείας από τον παραγωγό σε τιμές παραγωγού.
Η εκστρατεία αλληλεγγύης για τους κατοίκους των δύο πόλεων, ξεκινάει από σήμερα. Δώστε τις παραγγελίες σας, στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), και την ποσότητα παραγγελίας που επιθυμείτε (σε πατάτες ή λάδι), στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας μας: ind.observer@gmail.com.
Οι παραγγελίες θα συγκεντρωθούν και σε διάστημα μερικών ημερών, θα σταλούν  απευθείας στους παραγωγούς με τους οποίους βρισκόμαστε σε επαφή, ώστε να έρθουν στον Χολαργό για να παραδώσουν τις παραγγελίες σας.
Βρισκόμαστε και σε συνεννόηση με το Δήμο, για να επιλεγεί η καταλληλότερη τοποθεσία για την παράδοση των παραγγελιών. Η ακριβής μέρα και ώρα της παράδοσης των παραγγελιών σας θα ανακοινωθεί από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας. .

Στόχος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" είναι να συμπαρασταθεί σε κάθε ελληνική οικογένεια που πλήττεται από τη μεγάλη οικονομική κρίση.
Στόχος επίσης της εφημερίδας μας είναι να εξαναγκάσει τα Super Markets  να προσαρμόσουν τις τιμές τους σε λογικά επίπεδα και να μην αισχροκερδούν σε βάρος της δοκιμαζόμενης ελληνικής οικογένειας. Στα 2,5 χρόνια οικονομικής κρίσης, τα πολυκαταστήματα τροφίμων, αντί να μειώσουν τα κέρδη τους, τα αύξησαν! Καιρός λοιπόν να  σταματήσει ο εμπαιγμός της Ελληνίδας νοικυράς!
 Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, η οποία, όπως δείχνουν τα πράγματα, όλο και βαθαίνει.
Αναφέρουμε ενδεικτικές τιμές παραγωγών πατάτας και λαδιού, προκειμένου να προγραμματίσετε τις παραγγελίες σας:
ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: από 0,25 € έως 0,28 € 
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΚΡΗΤΗΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΜΦΙΣΣΗΣ) από 3,0 € το λίτρο έως 3,5 € το λίτρο.

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΞΕΚΙΝΑΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου