Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ: "Δεν θα επιτρέψουμε η οικονομική κρίση να αγγίξει την κοινωνία και την εθνική μας ακεραιότητα»


Φαφλατάς και αερολόγος! Και αυτός, όπως και τόσοι άλλοι μπουνταλάδες της πολιτικής, δήλωσε τα εξής κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Καστελόριζο: "Δεν θα επιτρέψουμε η οικονομική κρίση να αγγίξει την κοινωνία και την εθνική μας ακεραιότητα"!!!
Είναι γελοίος; Είναι ψεύτης; Είναι γκα-γκα; Είναι όλα αυτά μαζί; 
Άκου η οικονομική κρίση δεν θα αγγίξει την κοινωνία! Και τότε, δυο χρόνια ποιους αγγιζει η οικονομική κρίση; Εσάς τους πολιτικούς;
Δεν θα αγγίξει λέει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ούτε θα επιτρέψει στην οικονομική κρίση να αγγίξει, την εθνική μας ακεραιότητα!!! 
Και η μειωμένη εθνική κυριαρχία την οποία ξεπουλάει ευχαρίστως ο Αντιπρόεδρός σας Πάγκαλος, δεν μειώνει την εθνική μας ακεραιότητα κύριε Αβραμόπουλε; Ποιον δουλεύετε εκεί ρε, οσφυκάμπτες; Εσείς παραδώσατε την εθνική κυριαρχία στους εχθρούς, θέτετε σε κίνδυνο την εθνική ακεραιότητα με την κατάργηση στρατιωτικών μονάδων, υποβαθμίσατε  το Α’ Σώμα Στρατού σε ελλιπή Μεραρχία και τα σύνορα τα αφήσατε αφύλαχτα και επιμένετε ότι διασφαλίζετε την εθνική μας κυριαρχία;
Και τότε, γιατί κύριε Αβραμόπουλε δεν αναγνωρίζετε την ΑΟΖ στο Καστελόριζο, παρά αφήσατε την Τουρκία να εγκλωβίσει  το ακριτικό μας νησί, εντάσσοντάς το στη δική της ΑΟΖ:
Τι αρλούμπες τσαμπουνάτε κύριε Αβραμόπουλε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου