Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
Ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ απαντάει με μήνυση 
εναντίον της πρώην δικαστού!
Η πρώην Πρωτοδίκης Ευγενία Τσαρμποπούλου, δημότης Χολαργού, η οποία πριν από 4 χρόνια (!) δίκασε και καταδίκασε τον εκδότη της "Φωνής του Δημότη"  Πέτρο Καραμανέα, αφού συνταξιοδοτήθηκε, είπε να μας εναγάγει για δύο δημοσιεύματά μας,  του 2008!!!
Ναι καλά διαβάσατε: μετά από 4 σχεδόν χρόνια, η κα Τσαρμποπούλου ευαισθητοποιήθηκε και κατέθεσε στις 25 Ιανουαρίου αγωγή σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη!!! Πού ήταν επί 4 χρόνια; Γιατί δεν μας εμήνυε προκειμένου να ...αποκαταστήσει την τρωθείσα τιμή και υπόληψή της;
Η κα Τσαρμποπούλου, προφανώς είπε να συνδυάσει το ...τερπνόν μετά του ωφελίμου: αντί για μήνυση, κατέθεσε απευθείας αγωγή, ζητώντας από την εφημερίδα μας 100.000 ευρώ!!! Μάλλον η κα Τσαρμποπούλου, βλέποντας τις συνεχείς περικοπές στις συντάξεις είπε να ..ρεφάρει μέσω της αγωγής σε βάρος μας, ώστε να ...εξοικονομήσει 100.000 ευρώ! 
Χωρίς καν να μπει στον κόπο να διαπιστώσει εάν η εφημερίδα μας έχει κέρδη, εν μέσω της στυγνής οικονομικής κρίσης και της εξαθλίωσης που δημιουργεί αυτή, ενεργώντας με χαρακτηριστικά κοινωνικής αναλγησίας η κα Τσαρμποπούλου ζητεί 100.000 ευρώ όχι απλά για την αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής της αλλά κυρίως για να ...μας κλείσει το σπίτι και να μας καταστήσει άστεγους! 
Η κα Τσαρμποπούλου όμως αφού έπέλεξε να ανοίξει "πόλεμο" με τον Βραχιολίδη, θα τον έχει.
Σε μερικές ημέρες ο εκδότης του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή"¨καταθέτει μήνυση σε βάρος της για συκοφαντική σε βάρος του δυσφήμιση και για ψευδή αναφορά της κας Τσαρμποπούλου προς την Aρχή!
Εμείς εδώ κα Τσαρμποπούλου, φροντίζουμε να κάνουμε δημοσιογραφία και να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια. Επειδή με όσα γράψαμε είχαμε δίκιο, κάτι που εσείς φροντίσατε να αποκρύψετε σκοπίμως στην αγωγή σας, σας μηνύουμε και θα τα πούμε στα δικαστήρια! Αλλά βεβαίως μέχρι τότε θα έχουμε να δημοσιεύσουμε πολλά. Τώρα αρχίζει το...δημοσιογραφικό πάρτι με αποκαλύψεις!

Πάντως όπως πληροφορούμαστε, επί τέσσερα χρόνια της είχαν καθίσει στον λαιμό τα δημοσιεύματα του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή"! Της είχαν προκαλέσει και ενδοοικογενειακές ανησυχίες, έτσι που δεν το άντεξε: Έχοντας μνήμη ελέφαντα και εκδικητική τάση, προφανώς μας ενήγαγε για να δημιουργήσει και σε μας  αντίστοιχα και μεγαλύτερα προβλήματα! Θέλει να μας κάνει άστεγους, το είπαμε!
Κυρία Τσαρμποπούλου, ίσως να μην γνωρίζετε ότι ο Βραχιολίδης από το 1983 όταν και για πρώτη φορά κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως δημοσιογράφος-νεογνός, έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια! Έχει χάσει και ο ίδιος το μέτρημα πόσες φορές οδηγήθηκε ως κατηγορούμενος σε δίκες! Ευτυχώς που η Δικαιοσύνη στεκόταν πάντα στο ύψος των περιστάσεων και το ποινικό του μητρώο είναι λευκό!
Αφού αποφασίσατε να στραφείτε με αγωγή εναντίον του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" ...μπλέξατε, διότι με τόσες δίκες πάνω από το κεφάλι του, ο  Βραχιολίδης κοντεύει να καταστεί νομικός!
Από αύριο  αρχίζουμε να αποκαλύπτουμε τα ψεύδη της κας Τσαρμποπούλου και ό,τι άλλο έχει σχέση με την υπόθεση την οποία αποφάσισε να βγάλει από το...μπαούλο μετά από τέσσερα χρόνια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου