Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Η ξεφτίλα σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια! Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, προκειμένου να της ζητήσει την άδεια για τη διεξαγωγή των εκλογών στο τέλος Απριλίου ή αρχές Μαϊου. Προκειμένου όμως ο Αντώνης Σαμαράς να εξασφαλίσει το πολυπόθητο "ναι" και την συγκατάθεση της Μέρκελ, επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα και υπογραφέντα στη δανειακή σύμβαση!!! Σαν το καλό παιδί δηλαδή, που κάνει ό,τι τού λέει η μαμά του, προκειμένου να κερδίσει την εύνοιά της!
Την ίδια διαβεβαίωση έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και στον πρόεδρο του Εurogroup Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ώστε να  καθησυχάσει και αυτόν για να μην προκαλέσει αντιδράσεις η επιθυμία του αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών.
Ο κ. Σαμαράς, έτρεμε σύγκορμος στις κατ' ιδίαν συναντήσεις του τόσο με  τον Ζ. Κ. Γιούνκερ όσο και με την Άγγελα Μέρκελ, προσπαθώντας να διασφαλίσει το γεγονός ότι δεν θα απαιτήσουν (εκ νέου)  αναβολή του χρόνου των εκλογών!!! Γι' αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος της ΝΔ στον διάλογο με την Μέρκελ, εφήρμοσε την ...εκπληκτική τεχνική εξευμενισμού της, θέλοντας να δείξει πόσο καλό παιδί είναι και πόσο καλά έμαθε το μάθημά του!!!
Επανέλαβε λοιπόν ότι θα τιμήσει την υπογραφή του και θα τηρήσει κατά γράμμα τη δανειακή σύμβαση την επομένη της αναμέτρησης. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς επέμεινε στην ανάγκη των εκλογών, θέτοντας το επιχείρημα ότι αυτές θα εκτονώσουν την κοινωνική ένταση!!! Υπογράμμισε δε, ότι οι εκλογές θα συμβάλουν στη δημιουργία πολιτικής σταθερότητας που  θα βοηθήσει στην καλύτερη και ταχύτερη υλοποίηση του προγράμματος της δανειακής σύμβασης!!!
Πρόκειται για το αποκορύφωμα της ξεφτίλας και της δουλοπρέπειας ενός υποψήφιου Πρωθυπουργού, ο οποίος ζητεί την άδεια της Γερμανίδας καγκελαρίου προκειμένου να διεξαχθούν δημοκρατικές (!) εκλογές στην Ελλάδα! Υποσχόμενος μάλιστα ότι θα συνεχίσει να μαδάει και να εξαθλιώνει τον λαό, τηρώντας το PSI.
 Και μόνον όσα συνέβησαν μεταξύ Σαμαρά και Μέρκελ, επιβεβαιώνουν ότι οι επικεφαλής των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, δρουν και ενεργούν ως υπαλληλίσκοι της Γερμανίας, παίρνοντας εντολές από την Μέρκελ για το τι θα κάνουν στην Ελλάδα. Με τις υποτελείς ενέργειές τους, οι Σαμαράς-Παπανδρέου κατέστησαν τη χώρα μας γερμανικό προτεκτοράτο, ξεφτιλίζοντας έναν ολόκληρο λαό.
Ο Σαμαράς, μπροστά στην πιθανότητα  να εκλεγεί Πρωθυπουργός, δεν ντράπηκε να φερθεί ως δουλοπάροικος που επιδίωκε να εξευμενίσει την Μέρκελ!
Το δε επιχείρημα Σαμαρά, προκειμένου να...τουμπάρει την Γερμανίδα καγκελάριο, ότι οι εκλογές θα εκτονώσουν την κοινωνική ένταση, δείχνει ότι μπροστά στο στόχο του να χριστεί Πρωθυπουργός, δεν δίστασε να ευτελίσει ακόμη και το ιερό δικαίωμα δημοκρατικής έκφρασης των Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου