Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΠΑΙΡΝΕΙ ...ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ 8.00-10.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ο Δ. Νικολάου επιστρατεύει τα στελέχη της παράταξής του από τις 8.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ. μπροστά από το κιόσκι της Ν.Δ. στο Ηρώον, προκειμένου να καταδείξει την ομόνοια, ομοψυχία και ενότητα που έχουν οι "Ενεργοί Δημότες" , στην κοινή προσπάθειά τους να στηρίξουν τον Αντώνη Σαμαρά και να τον εκλέξουν Πρωθυπουργό! 
Ο Δ. Νικολάου εκμεταλλευόμενος την υποστήριξη στον Σαμαρά, επιδιώκει να καταδείξει ως αδιαμφισβήτητη την ηγετική του θέση στους "Ενεργούς Δημότες", καθώς την δυναμική που έχει η δημοτική του παράταξη, και εν τέλει ότι τα όσα ακούγονται οι δημοσιεύονται από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" για ύπαρξη συνιστωσών στην παράταξή του, δεν αποτελούν παρά ...συκοφαντίες του Βραχιολίδη!!!
Φαίνεται  όμως ότι ο Δ. Νικολάου λογαριάζει ...χωρίς τον ξενοδόχο. Η απογοήτευση του κόσμου από την δωσιλογική στάση του Σαμαρά, σε συνδυασμό κυρίως με τα δικά του μεγάλα λάθη που διέσπασαν την παράταξή του, θα καταδείξουν για μια ακόμη φορά το μάταιο του εγχειρήματός του.  Η απόπειρά του, όπως όλα δείχνουν, θα αποτύχει...
Ήδη, όπως  λένε τα στοιχεία μας, θα υπάρξουν αρκετοί που δεν θα ανταποκριθούν στο προσκλητήριο Νικολάου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος θα καταγράψει αρκετές απουσίες στο απουσιολόγιό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου