Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ;






ΚΑΙ ΟΙ ΤEΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ 
ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
Γιατί άραγε η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε και οι υπόλοιποι άρπαγες της διεθνούς τοκογλυφίας θέλουν τον Σαμαρά για Πρωθυπουργό; Επειδή ο Σαμαράς είναι αυτός που έχει  υπογράψει ενώπιον των δανειστών ότι θα τηρήσει πιστά ό,τι προβλέπει το Μνημόνιο2. Δηλαδή τον σφαγιασμό του λαού, με νέα μέτρα ύψους 11,6 δις ευρώ και απολύσεις περίπου 150.000 υπαλλήλων! 
Αυτά που έχει υπογράψει ο Σαμαράς θα κληθεί να τα εφαρμόσει μόλις αναλάβει Πρωθυπουργός! 
Η Μέρκελ έπαιξε έξυπνα το παιχνίδι "ευρώ ή δραχμή". "Εάν ψηφίσετε Τσίπρα γυρίζετε στη δραχμή", λένε οι Σόϊμπλε και οι άλλοι δανειστές. Άρχισε ο βομβαρδισμός κινδυνολογίας και τρομοκρατίας ότι εάν βγει ο ΤΣΙΠΡΑΣ θα καταστραφεί η χώρα, δεν θα υπάρχουν στα ράφια των Σ.Μάρκετς τρόφιμα ούτε χρήματα στα ΑΤΜ  και ο ελληνικός λαός θα πάει την Κυριακή να ψηφίσει Σαμαρά, τρομοκρατημένος!
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" έχει γράψει ότι ο Σαμαράς θα καταστρέψει την χώρα με ταχύτερους ρυθμούς και από τον Παπανδρέου. Τον...συμφοιτητή του. 
Δεν θα κρατήσει πάνω από έξι μήνες Πρωθυπουργός αλλά θα έχει πετύχει τους ...στόχους της Μέρκελ! Θα έχει βουλιάξει ακόμη βαθύτερα τον τόπο στην άβυσσο, με κίνδυνο να αιματοκυλήσει την χώρα, όπως δηλώνει κατ' επανάληψη ο Καρατζαφέρης. 
Εμείς ενημερώνουμε όσους δημοσίως στηρίζουν τον Σαμαρά. Στρώνουν το χαλί στην Μέρκελ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου