Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;


ΑΦΕΣ  ΑΥΤΟΝ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΕ ΤΙ ΠΟΙΕΙ!
Ανοιχτή επιστολή έστειλε ο νεαρός Χάλκος. 
Είπαμε να τον στείλουμε στην Δικαιοσύνη να αποδείξει όσα υβριστικά λέει,  όπως: "γνωστή η άνανδρη τακτική του Βραχιολίδη". Αν σε αυτό το τελευταίο προσθέσουμε αυτά που έχει δημοσιεύσει στον "Αντίλογο", όπως για  τους "εκδότες" και τους "δημοσιογράφους" που παριστάνουν πως κόπτονται για το καλό του Χολαργού, όταν διαχρονικά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους, με τις πολιτικές και "δημοσιογραφικές" κωλοτούμπες  για το... πέρα ως πέρα σάπιο σύστημα που λυμαίνεται, χρόνια τώρα, το Χολαργό που βρήκε επιτέλους το δάσκαλό του. Και ακούει στο όνομα Πολιτικό Κλεισιοσκόπιο Χολαργού-Παπάγου! 
Με το συγκεκριμένο blog ο νεαρός ταυτίζεται απόλυτα και το δηλώνει στη ανοιχτή επιστολή του.  "Τα γραφόμενα του  Κλισιοσκοπίου με έβρισκαν και συνεχίζουν να με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο", λέει ο νεαρός! Άρα, ο Μ.Χάλκος ταυτίζεται με όσα λέγει το εν λόγω blog περί Βραχιολίδη "εκβιαστού, λασπολόγου, επικίνδυνου, συκοφάντη". Αυτά που αναφέρουμε κι εμείς, ότι δηλαδή Χάλκος-Κλισιοσκόπιο βρίσκονται στην ίδια ευθεία γραμμή, είναι ομοειδή, τα επιβεβαιώνει και ο ίδιος! Είπαμε να τον στείλουμε στην Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που εκτοξεύει ως κοινός συκοφάντης, χωρίς στοιχεία. 
Αυτός, που ισχυρίζεται ότι αγωνίζεται για την αλήθεια!!!
Σκεφτήκαμε όμως το νεαρό, ανώριμο της ηλικίας του αλλά και το ότι δεν θέλουμε να του δώσουμε πάτημα στην  ...ψυχιατρικής ανάλυσης διαπίστωσή του:  "εσύ το μόνο που κάνεις είναι να επιτίθεσαι σε όποιον νέο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σου" !!!
Τον αφήνουμε να λύσει μόνος τα προβλήματα της ανωριμότητάς του, της εμπάθειας και του φθόνου που τον διακατέχει σε βάρος του Βραχιολίδη. Ευχόμαστε, ο Θεός στον οποίο λέει ότι πιστεύει,  να τον βοηθήσει. 
Δημοσιεύουμε ό,τι μας έχει στείλει, τονίζοντας ότι εμείς ό,τι λέμε σε ιδιωτική αλληλογραφία το λέμε και δημοσίως. Για μας ιδιωτικός και δημόσιος βίος, είναι ο ίδιος καθρέφτης. Γι' αυτό λέμε όλα στην φόρα. 


Χολαργός, 14/6/2012

Καλή σας ημέρα.

Είναι γνωστό πως δεν συνηθίζω να εκδίδω δημόσιες επιστολές και πως σπανίως επικοινωνώ με τα τοπικά Μέσα της περιοχής μας. Είναι θέμα προσωπικής αρχής, ιδεολογίας, ενώ, πάντοτε, ό,τι έχω να πω, το λέω υπογράφοντάς το, μέσω της τοπικής εφημερίδας «Αντίλογος Χολαργού».

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2011, λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση του
blog «Κλισιοσκόπιο» στην καθημερινότητα όλων μας, στοχοποιήθηκα εντελώς αυθαίρετα και ξεδιάντροπα από το Μάκη Βραχιολίδη και το indobserver.blogspot.gr, ως ο κρυφός ιδιοκτήτης του νεοαμφενιζόμενου ιστολογίου. Αναγκάστηκα, τότε, να διαψεύσω, τόσο μέσω του προσωπικού μου προφίλ στο Facebook όσο και μέσω του «Αντίλογου», την οποιαδήποτε σχέση μου με το «Κλισιοσκόπιο», χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα γραφόμενα του εν λόγω blog δεν με έβρισκαν και δεν συνεχίζουν να με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Με αποτέλεσμα, ο κ. Βραχιολίδης να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, για την ανάρτηση που έμεινε «5-10 λεπτά στον αέρα», σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα.

Στις 16 Ιανουαρίου του 2012, νέο δημοσίευμα του indobserver.blogspot.gr, με εμφάνιζε ξανά ως τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το «Κλισιοσκόπιο», διότι, η… οσμή μου στο blog αυτό, ήταν… εμφανής. Μακροσκελής, νέα, απάντησή μου προς το Μάκη Βραχιολίδη, δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Αντ’ αυτής, έλαβα προσωπικό e-mail, στο οποίο ο κ. Βραχιολίδης με ενημέρωνε πως «δεν επιθυμώ να ανοίξω διάλογο επί της επιστολής σου, για την οποία πάντως σε ευχαριστώ. Δεν την δημοσιεύω, για τον λόγο ότι το θέμα ήδη έχει αφαιρεθεί από τις αναρτήσεις και δεν απασχολεί κανέναν, παρά μόνον, (ενδεχομένως) εσένα και μένα, όταν το αναρτούσα. Επομένως, σε προσωπικό επίπεδο, θα δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις. Επί του παρόντος όμως, τρέχουν άλλα θέματα, τα οποία καταστρέφουν μέρα με τη μέρα την ζωή των συνανθρώπων μας και εν μέρει και τη δική μας...».

Την εβδομάδα που διανύουμε και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου, ακόμη μία ανάρτηση του
indobserver.blogspot.gr ήρθε να με υποδείξει ως «κωλοσφουγγάριο του Νικολάου» και ως «κουκουλοφόρο του διαδικτύου», που «υπερθεματίζει μέσω του “Αντίλογου”, ότι το “Κλισιοσκόπιο” επιλέγει το δρόμο της αλήθειας».

Και ερχόμαστε στο λόγο για τον οποίο αποφάσισα να συντάξω και να αποστείλω τη δημόσια αυτή επιστολή, προς όλα τα ηλεκτρονικά τοπικά Μέσα της περιοχής.

Μόλις χθες, Τετάρτη 13 Ιουνίου, ο Μάκης Βραχιολίδης έσπευσε να προβεί σε μία ακόμη κίνηση, ενδεικτική του δημοσιογραφικού του ήθους, δημοσιεύοντας μέρος της ιδιωτικής μου συνομιλίας μαζί του, μέσω
e-mail, χωρίς πριν να έχει ζητήσει την άδειά μου ή έστω να με έχει καταστήσει ενήμερο για τη νέα αυτή, προβοκατόρικη ενέργειά του.

Για το λόγο αυτό και επειδή, εδώ και χρόνια, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και στους Χολαργιώτες πως θα κάνω διαρκώς και όσο μου το επιτρέπει ο Θεός ό,τι περνά από το χέρι μου για να μαθαίνουν πάντα και μόνο την αλήθεια και να μην τους πιάνει ποτέ κορόιδο κανείς, επισυνάπτω με την παρούσα επιστολή πέντε (5) φωτογραφικά στιγμιότυπα, φέρνοντας με τον τρόπο αυτό στο φως όλη και όχι μέρος, της ιδιωτικής συνομιλίας, που πρώτος ο κ. Βραχιολίδης επέλεξε να βγάλει στη φόρα, ακολουθώντας τη γνωστή, άνανδρη τακτική του.

Τα -ηθικά, διανοητικά, μορφωτικά- συμπεράσματα, δικά σας…

Κλείνοντας, θα ήθελα να καταστήσω σαφές προς πάσα κατεύθυνση, πως έχω ήδη λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ενάντια σε όποιον συνεχίζει να με συνδέει, αυθαίρετα και χωρίς αποδείξεις, με το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι, τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη κατατεθεί στην Ελληνική Αστυνομία, είναι συγκεκριμένοι, τα δε ενοχοποιητικά εις βάρος τους στοιχεία, αμέτρητα.

Ξεκαθαρίζω πως, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που δεν προέβη σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, για τα κατάπτυστα εις βάρος μου, συνεχιζόμενα δημοσιεύματα. Την επόμενη φορά, το λόγο θα έχει -και με εμένα- η δικαιοσύνη.

Μετά τιμής,
Μανώλης Χάλκος
Αρχισυντάκτης εφημ. «Αντίλογος Χολαργού»
π. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Χολαργού
Μέλος «Ενεργών Δημοτών Παπάγου-Χολαργού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου