Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-ΜΠΕΡΝΤΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Τα ...δεκανίκια του στον Χολαργό επεστράτευσε ο Σαμαράς για να τον κρατήσουν ζωντανό και να τον αναδείξουν Πρωθυπουργό. Χθες στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, πολλά κομματικά στελέχη ήταν παρόντα στο προσκλητήριο των Ξύδη-Νικολάου για συστράτευση της ....Μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που θα...σώσει την Ελλάδαα!
Ο δωσιλογικής αντίληψης και πρακτικής Σαμαράς, αυτός που τα έχει υπογράψει όλα στην Μέρκελ θα...σώσει την Ελλάδα!
Το διαφημιστικό του spot μόνο να δει κανείς, μπορεί να καταλάβει.
Για το καπρίτσιο του να γίνει Πρωθυπουργός, ο Σαμαράς επιστρατεύει τους πάντες:από μικρά παιδάκια, μέχρι τις παλιές καραβάνες ή το Συμβούλιο γερόντων της Ν.Δ. για να τον στηρίξουν. Στις εκλογές της 6ης Μαϊου τον Ανδρεουλάκο από το πολιτικό ψυγείο δεν έβγαλε;
Ε, σε αυτές τις εκλογές βάζει μπροστά τους Ξύδη-Νικολάου.
Στην εκδήλωση-παρωδία, εκτός των τοπικών παραγόντων, παρευρέθησαν οι Λεωνίδας Κουρής (πρώην Νομάρχης Ανατολικής Αττικής) ο Χρήστος Παπαχρυσάνθου Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής αλλά και τοπικά στελέχη, όπως ο Αντιδήμαρχος Δασκαλόπουλος και Νίκος Αποστολόπουλος (πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ), οι δύο Πρόεδροι των Τοπικών Επιτροπών Παπάγου και Χολαργού κ.κ. Καραμπίνας και Γκλεζάκος αντίστοιχα, ο Ηλίας Αποστολόπουλος (Πρόεδρος του Δ.Σ. Χολαργού) και πολλά ακόμα καλά παιδιά!
Ο Δ. Νικολάου αγκαλιασμένος με τον Β. Ξύδη (πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδόν τον φίλησε, όπως to έκανε και προ διετίας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ALTER) είπε: "Είμαστε μια μπουνιά και οι δύο"!!!
Τώρα, αν οι δυο τους μέχρι πριν από λίγο διάστημα έπαιζαν μεταξύ τους ...μπουνιές αυτό είναι άλλο θέμα! Σήμερα τους ενώνει ο Μεγάλος Πυγμάχος Σαμαράς! Οπότε, σύμφωνα με τον Νικολάου αποφάσισαν να ενώσουν τις μπουνιές τους και να βαρέσουν τους αντιπάλους του Σαμαρά!!!
Μάλιστα ο Νικολάου έφτασε την... κοινή μπουνιά μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2014! Οπότε όπως είπε, τότε από κοινού θα επιλέξουν τον ένα και μοναδικό αρχηγό της παράταξής τους για να κατέβει για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού!


Εμείς έχουμε να τους προτείνουμε να κατεβάσουν για Δήμαρχο τον Σαμαρά!
Να του μάθετε πως να διοικεί έναν δήμο και μετά να θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός!
Όχι να βάζετε τον επικίνδυνο Σαμαρά μπροστά και να τον κάνετε Πρωθυπουργό!
Ρε, πάρτε το χαμπάρι. Ο Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Θα αποδειχθεί χειρότερος και από τον ΓΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου