Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΤΟΝ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ...ΤΟΙΧΟ!


Πάνο θυμήσου την υπογραφή σου…


Πάνο θυμήσου την υπογραφή σου…
ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στη λυσσαλέα επίθεση όλων των συστηματικών δυνάμεων κατά της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε (ασφαλώς!) και ο… προεδρεύων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ιδού τι δήλωσε ο φέρελπις πολιτικός:
«Είμαστε όλοι μας απέναντι σε αυτούς τους νεοναζιστές, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν πλέον και στις τηλεοπτικές κάμερες.
Όμως έχουν την ευθύνη κι εκείνοι που νομιμοποίησαν τους ναζιστές, εκείνοι που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια για να στηρίξουν τα μνημόνια και το 4ο Γερμανικό Ράιχ, τους συγκυβερνήτες Βενιζέλο και Σαμαρά.
Η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αντιδρά και πρώτα απ’ όλα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στη Βουλή οι μπράβοι ναζιστές που υπηρετούν μόνο την αποσταθεροποίηση της χώρας και οδηγούν τη χώρα σε εμφύλια σύρραξη».
Επίσης, σε νεώτερη δήλωσή του, ο… προεδρεύων Πάνος δήλωσε ότι τα στελέχη του κόμματός του δεν θα δέχονται να συνομιλούν με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.
Θα κάνουμε μια και μόνη ερώτηση στον… προεδρεύοντα Πάνο: Έκανε ανάλογες δηλώσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2008, όταν με τις ευλογίες του μορφώματος αυτού καιγόταν ολόκληρη η Ελλάδα και όταν κάηκαν ζωντανοί 4 συνάνθρωποί μας μέσα στη Marfin, από φονικές βόμβες μολότοφ των «συντρόφων» της αριστεράς; Αυτά και τίποτα άλλο. Ας τον κρίνουν οι πατριώτες που τον ψήφισαν και ας του δώσουν την απάντηση που του πρέπει στις 17 Ιουνίου!
(ΥΓ): Προεδρεύοντα Πάνο, έχε υπόψη σου πως τα γραπτά μένουν. Για θυμήσου, λοιπόν, που έχεις βάλει την υπογραφή σου. Ή μήπως να σου θυμίσουμε εμείς;

 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου