Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΠΙΟΝΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!


ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

·        Οι τρεις στόχοι των νεοταξιτών: α) προπαγάνδα για να πείσουν ότι η Ελλάδα είναι ρατσιστική χώρα, β) η κινεζοποίηση της αγοράς και το γέμισμα της χώρας από Ασιάτες αλλοδαπούς, γ) προπαγάνδα για να πεισθεί η κοινή γνώμη ότι οι Ασιάτες είναι οι «καλοί αλλοδαποί» και οι Αλβανοί οι «κακοί»

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η ξεδοντιασμένη οικονομικά Ελλάδα, από το δόλιο σχέδιο των κερδοσκόπων-τοκογλύφων στο οποίο συνέπραξαν προθύμως πολιτικοί δωσίλογοι,  αναμένεται πλέον να δεχθεί νέα αλλεπάλληλα χτυπήματα, ως σάκος του μποξ. Χτυπήματα που ήδη ξεκίνησαν. Η υπό διάλυση χώρα, βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή το επόμενο μέρος του σχεδίου τους,  που στοχεύει στον πλήρη κατακερματισμό της Πατρίδας μας και την μετατροπή της σε διαμελισμένο κράτος. Για να πληρωθεί έτσι, το ρηθέν από την πρώην Πρόεδρο της Βουλής, ενώπιον του απαθούς Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ότι «τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν»!
*
Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών που αποτελεί αυτή την ώρα τον μεγαλύτερο εσωτερικό κίνδυνο, και έχει ήδη καταστεί ανεξέλεγκτο εξαιτίας της διαχρονικής στάσης των κυβερνήσεων να το κρύβουν κάτω από το χαλί, είναι το «όπλο» στα χέρια των παγκοσμιοποιητών για την πλήρη διάλυση της χώρας μας. Οι λαθρομετανάστες, οι περισσότεροι εξαθλιωμένοι και προερχόμενοι από χώρες της Ασίας και της Αφρικής όπου διεξάγονται πόλεμοι, έρχονται και εγκλωβίζονται στην Ελλάδα, σε εφαρμογή της δολίας συμφωνίας «Δουβλίνου 2», την οποία υπέγραψαν και στήριξαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συμφωνία η οποία απαγορεύει τους λαθρομετανάστες να προωθηθούν σε ευρωπαϊκά κράτη. Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια παράνομοι αλλοδαποί βρίσκονται στην Πατρίδα μας, με τον αριθμό τους να αυξάνεται καθημερινά. Οι λαθρομετανάστες, πέρα από την οικονομική εξαθλίωση, κουβαλάνε μαζί τους εμπειρίες πολέμου και τον ισλαμισμό, θρησκεία η οποία διαπνέεται από φανατισμό και μίσος εναντίον των χριστιανών, με συχνές επιθέσεις καμικάζι εναντίον ναών, άγριες δολοφονίες, απαγωγές κ.λ.π.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε προ ημερών στην εφημερίδα μας ο διεθνολόγος-στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος, «στην Ελλάδα, οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές υπολογίζονται στους 300. Πρόκειται για άτομα με δογματική και τζιχαντική συμπεριφορά» ενώ επεσήμανε εμφατικά ότι ειδικά οι Πακιστανοί, Αφγανοί και Σομαλοί, είναι οι πιο επικίνδυνοι και ακραίοι. Συγκεκριμένα ο κ. Δρούγος υπογράμμισε: «Προσοχή σε Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς. Έχουν και συμπεριφορά καμικάζι!».
Η εγκληματική ενέργεια του 21χρονου Πακιστανού στην Πάρο, όπως και η προ ενάμισι έτους άγρια δολοφονία συμπολίτη μας από Αφγανούς για μια βιντεοκάμερα, επιβεβαιώνουν την διαπίστωση ότι Αφγανοί και Πακιστανοί ισλαμιστές μετανάστες, είναι οι πιο στυγεροί δολοφόνοι. Εάν μάλιστα σε αυτούς τους, συνυπολογιστούν και οι φανατικοί Σύριοι ισλαμιστές που αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα σπρωγμένοι από τον εμφύλιο πόλεμο που διεξάγεται στη χώρα τους, τότε πλέον θα μιλάμε για βόμβα μεγατόνων, έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή μέσα στην χώρα μας. Για τους Σύριους λαθρομετανάστες που θα εισβάλουν στην Πατρίδα μας, ο αριθμός των οποίων μέχρι το τέλος του χρόνου ενδεχομένως να φτάσει και τους 20.000, ο κ. Δρούγος είπε με νόημα: «Δυστυχώς, δεν έχουμε εμπειρίες από την συμπεριφορά των Συρίων ισλαμιστών όπως έχουμε με Αφγανούς, Κούρδους, Πακιστανούς κ.λ.π. Και οι ίδιες οι πρεσβείες τους εδώ δεν έχουν ιδέα».
Είτε είναι πιο φανατικοί οι Σύριοι είτε όχι, οι λαθρομετανάστες ισλαμιστές αποτελούν ένα σημαντικό «όπλο»  στα χέρια των παγκοσμιοποιητών, για την πρόκληση ασύμμετρων επιθέσεων σε βάρος των Ελλήνων. Ήδη, ο Πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην χώρα μας κ. Ασλάμ απευθυνόμενος στην ελληνική Πολιτεία κατά την διάρκεια «αντιρατσιστικής» εκδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας , δήλωσε σαφώς: «Εάν θέλουνε πόλεμο θα κάνουμε και πόλεμο. Να μη μας σπρώξουνε σε βία».  Το ακροατήριό του, ομοεθνείς του κ. Ασλάμ ακούγοντας τις δηλώσεις του, τον επευφημούσε ζωηρώς.
Και εάν ο επικεφαλής των Πακιστανών δώσει σύνθημα  για πόλεμο, αυτός θα είναι ιερός, τζιχάντ. Εναντίον των Ελληνοχριστιανών! Ασύμμετρες επιθέσεις, με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνουν αυτές. Εφόσον μάλιστα οι μουσουλμάνοι-ισλαμιστές, μπολιαστούν με την προπαγάνδα ότι οι Έλληνες είναι «ρατσιστές» και με δεδομένο ότι για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις θεωρούμεθα «άπιστοι αλλόθρησκοι», τότε μπορεί να διανοηθεί κανείς τι ασύμμετρες επιθέσεις περιμένουν την Ελλάδα!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ
Η προβοκατόρικη ενέργεια με Αλβανούς να πυροβολούν και να καίνε την ελληνική σημαία, εντάσσεται στον ευρύτερο γεωπολιτικό σχεδιασμό των νεοταξιτών που θέλουν να διώξουν τους Αλβανούς και να γεμίσουν τη Ελλάδα με τους "καλούς" Ασιάτες μετανάστες!

Οι παγκοσμιοποιητές, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους για την Ελλάδα, επιδιώκουν τρία πράγματα:
1.      Να καταδείξουν στην παγκόσμια κοινότητα ότι η χώρα μας είναι ρατσιστική. Αυτό θα το πετύχουν με συνεχείς «αντιρατσιστικές» διαδηλώσεις και με τη συνδρομή των αριστερών κομμάτων-Μ.Μ.Ε. και
2.    Να κατακλύσουν την ελληνική αγορά με Ασιάτες, φθηνά εργατικά χέρια δηλαδή, μέσω της κινεζοποίησης του μεροκάματου που ήδη επιτυγχάνεται.  Θέλουν με άλλα λόγια να δημιουργήσουν μια Ταϊβάν μέσα στην Ευρώπη.  
3.     Να ασκήσουν προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου ότι οι μετανάστες από την Ασία είναι οι καλοί μετανάστες, τα φθηνά εργατικά χέρια, σε αντίθεση με άλλους λαούς, π.χ. Αλβανούς, οι οποίοι πλέον θα δυσφημιστούν ως οι κακοί και επικίνδυνοι για την Ελλάδα, αλλοδαποί.

1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Πρώτιστος στόχος  των νεοταξιτών, είναι να καταδείξουν ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστικός λαός!!! Στην επιδίωξή τους αυτή έχουν ως καλύτερους συμμάχους τα αριστερά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία να υπερθεματίζουν επ’ αυτού, συμμετέχοντας μάλιστα από κοινού με Πακιστανούς και Αφγανούς στις χαρακτηριζόμενες «αντιρατσιστικές διαδηλώσεις»! Ο επικεφαλής δε της πακιστανικής κοινότητας κ. Ασλάμ, σε ομιλία του, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει δημοσίως:  «Ευχαριστώ πάρα πολύ το Κ.Κ.Ε.  και το ΣΥΡΙΖΑ που μας υποστήριζαν πάντα και παντού». Άξιους συμπαραστάτες σε αυτό το στόχο, έχουν και τα Μ.Μ.Ε. τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία ακόμη και ξεκαθάρισμα  λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών, να το εμφανίσουν ως «ρατσιστικό κρούσμα». Τι και αν αποδείχθηκε ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο; Τα Μ.Μ.Ε. αποσιώπησαν την αλήθεια, με συνέπεια σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης, να μείνει η εντύπωση ότι Έλληνες «σκότωσαν» μετανάστη!
Αλλά και ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδιας, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Σε ερώτηση του υπευθύνου Τύπου της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν συνελήφθη ο Πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα μετά τις απειλητικές δηλώσεις του για  πόλεμο εναντίον της χώρας μας και γιατί επιτρέπονται οι διαδηλώσεις σε αλλοδαπούς, ο κ. Δένδιας απάντησε:«Τάγματα εφόδου στη χώρα αυτή, καπηλευόμενοι τα εθνικά σύμβολα, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά. Οτιδήποτε τέτοιο, θα συντριβεί».
Πρόβλημα δηλαδή για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, δεν αποτελούν οι λαθρομετανάστες, ούτε οι διαδηλώσεις τους με εκτοξεύσεις απειλών σε βάρος της χώρας μας, αλλά το πρόβλημα είναι η Χρυσή Αυγή!!! Κατ’ αυτό τον τρόπο, συρμένη δηλαδή η Ελλάς πίσω από την δόλια προπαγάνδα περί «ρατσιστικής» χώρας, θα κληθεί να ικανοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις των αλλοδαπών! 

2. ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Οι διεθνείς αγορές και οι κερδοσκόποι που τις εκπροσωπούν, κινεζοποιούν τάχιστα την αγορά της χώρας. Ήδη, η συντριβή του κατώτατου βασικού μισθού και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, έχουν γυρίσει την Πατρίδα μας δεκαετίες πίσω. Όπως, όμως επιδιώκουν Μέρκελ και νεοταξίτες, η Ελλάδα πρέπει άμεσα να μεταβληθεί σε χώρα παρόμοια με  την Ταϊβάν. Μέσα στην καρδιά της Ευρώπης. Η λογική που κυριαρχεί, είναι η εξής: «Για ποιο λόγο να φτιάχνουμε τα εργοστάσιά μας στην Κίνα ή στην Ταϊβάν και να μην φέρουμε  την … Ταϊβάν και τους εργάτες της στην Ευρώπη;». Η Ελλάδα λοιπόν, μέσω της έντεχνης ισοπέδωσης της οικονομίας της, οδηγείται σε εργασιακό μεσαίωνα. Και ο δρόμος, έχει συνέχεια: οι στόχοι των διεθνών γερακιών περιλαμβάνουν περαιτέρω ισοπεδωμένους μισθούς των εργαζομένων, έτσι ώστε να καταστεί ευχερής η δημιουργία εργοστασίων, βιομηχανιών κ.λ.π. με Ασιάτες (και Έλληνες) εργάτες, οι οποίοι θα δουλεύουν για ένα πιάτο ρύζι την ημέρα!

4.ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ …ΚΑΛΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Το περίφημο βίντεο με το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, το οποίο προ ημερών αναρτήθηκε από αγνώστους, παρουσιάζοντας ως τόπο τελέσεως του εγκλήματος τα Καλάβρυτα, πρόκειται για προβοκάτσια! Εντάσσεται στα σχέδια των νεοταξιτών, και αν όχι, τα εξυπηρετεί απόλυτα. ), Στοχεύουν στην εκδίωξη των Αλβανών από την Πατρίδα μας με παράλληλη αθρόα εισβολή  Ασιατών μεταναστών στην Ελλάδα. Τέτοια βίντεο, που εμφανίζουν στην κοινή γνώμη τους Αλβανούς ως μισητούς εχθρούς της Ελλάδος, καλλιεργούν κλίμα απέχθειας των Ελλήνων προς αυτούς. Όταν δηλαδή οι συμπατριώτες μας, βλέπουν Αλβανούς να πυροβολούν και να καίνε το ιερό εθνικό μας σύμβολο, τότε διευκολύνονται τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Στο μέλλον αναμένεται να εντεθούν τέτοιου είδους φτιαχτά περιστατικά, που θα στοχεύουν πάντα στη δημιουργία καθολικής αντιπάθειας των Ελλήνων για τους Αλβανούς.
Οι Αλβανοί, οι οποίοι εδώ και 22 χρόνια , στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν αφομοιωθεί από την ελληνική κοινωνία, έχουν δεθεί με την ελληνική κουλτούρα, πολλοί δε εξ΄αυτών είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και στην εργασία τους αμείβονται πολύ καλά, δεν εξυπηρετούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Οι τελευταίοι, θέλουν να τους στύψουν ως λεμονόκουπες και να τους καταστήσουν μισητούς στους Έλληνες. Τους σχεδιασμούς των νεοταξιτών για κατακερματισμό της Ελλάδος, προωθούν οι Ασιάτες μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου