Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;


Στο προχθεσινό συλλαλητήριο προς το Σύνταγμα!

Σύμφωνα με πληροφορία που μετέφερε στην εφημερίδα μας αναγνώστης μα; (η ακρίβεια της οποίας δεν έχει επιβεβαιωθεί), η επίθεση που δέχθηκαν οι δύο νεαροί με ξυρισμένα κεφάλια προχθές στην Ομόνοια από Πακιστανούς, κατά την διάρκεια της «αντιρατσιστικής» τους πορείας προς το Σύνταγμα, δεν ήταν η μόνη.
Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας, μετά το πέρας της πορείας των Πακιστανών, γύρω στις 9.00 μ.μ. ομάδα 10-15 από αυτούς, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τρεις 16χρονους-17χρονους  Έλληνες, στην είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα. Το περιστατικό (όπως πάντα μας είπε ισχυρίζεται ο αναγνώστης μας) είδε ομάδα άλλων νεαρών Ελλήνων, στην προσπάθειά τους δε να εμποδίσουν τους Πακιστανούς, δέχθηκαν επίθεση και τράπηκαν σε φυγή! Οι τρεις νεαροί που ξυλοκοπήθηκαν έφυγαν αιμόφυρτοι και πανικόβλητοι από το σημείο!
Οι Πακιστανοί χρησιμοποίησαν το ΜΕΤΡΟ και έφυγαν, οι περισσότεροι προς την Ομόνοια, ενώ μερικοί από αυτούς κατευθύνθηκαν προς την περιοχή των Αμπελοκήπων- στάση Κατεχάκη και στάση Μετρό Χολαργού κ.λ.π. 
Αυτά, πάντα σύμφωνα με όσα μας μετέφερε αναγνώστης μας, αλλά διατηρούμε κάθε επιφύλαξη, δεδομένου ότι ούτε κανένα Μ.Μ.Ε. το μετέδωσε, ούτε κανένα από τα θύματα φαίνεται να κατήγγειλε το γεγονός.
Πάντως,  υπό το κράτος του φόβου που ζούμε, λόγω των καταγεγραμμένων πλέον επιθέσεων μεταναστών σε βάρος Ελλήνων, ίσως αυτό να κυριάρχησε στην ψυχοσύνθεση των 16χρονων-17χρονων νεαρών και να αποσιώπησαν το γεγονός.
Γι’ αυτό και κρίναμε να το δημοσιεύουμε, διατηρώντας όμως κάθε επιφύλαξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου