Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο ΞΥΔΗΣ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού ως γνωστόν δεν μιλάει για νέα διεκδίκηση της δημαρχίας από μέρους του. Έτσι δεν κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια; Και τώρα το ίδιο κάνει. Βέβαια αυτή την φορά επιχείρησε να κάνει κάτι διαφορετικό: άρχισε να λέει ότι "καιρός είναι να αποσυρθώ. Φτάνουν τόσα χρόνια Δήμαρχος. Όμως θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα. Πρέπει να συμβάλουμε όλοι να βρεθεί άξιος δήμαρχος για τις πόλεις Παπάγου-Χολαργού"

Ο Β. Ξύδης λοιπόν αποσύρεται από τα κοινά Χολαργού-Παπάγου; Όχι βέβαια. Ο Ξύδης είναι...γάτα με πέταλα. Ρίχνει άδεια για να...πιάσει γεμάτα. Κοιμίζει τον αντίπαλο και την κατάλληλη στιγμή, όταν πια θα έχει δει ότι οι συνθήκες τον ευνοούν θα ξανακατέβει για Δήμαρχος. 
Ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος το έχει δηλώσει: "Αισθάνομαι δυνατός". Μακάρι να αισθάνεται και να είναι γερός. Αυτό όμως σε μας, μεταφράζεται στο ότι αισθάνεται δυνατός να ξαναδιεκδικήσει την Δημαρχία.
Τα παραπάνω πρέπει να τα συσχετίσουμε και με τον τρόπο που απευθύνεται δημοσίως στον Ι. Κεχρή. Τον γιατρό-δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος δεν κρύβει τη φιλοδοξία του να κατέβει για Δήμαρχος και να διεκδικήσει την ψήφο Παπαγιωτών και Χολαργιωτών. 

"Δεν θα σας αφήσω κύριε Κεχρή ...." επαναλαμβάνει συχνά, απευθυνόμενος με βροντερή φωνή στον Γιάννη Κεχρή, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι εάν ο γιατρός διεκδικήσει την Δημαρχία, απέναντί του θα είναι ο Ξύδης, για να ...μην τον αφήσει. 
Πάντως, αυτή την στιγμή οι συνθήκες ευνοούν τον Ξύδη. Ελέγχει το παιχνίδι. Η παράταξη του Νικολάου είναι διασπασμένη. Νικολάου, Κεχρής, Τίγκας αλλά και Λινάκης, αποτελούν κομμάτια του ίδιου παζλ που δεν πρόκειται να ενωθούν. Ο Ξύδης φαίνεται να ελέγχει την παράταξή του έστω και αν και μέσα στον συνδυασμό του διαφαίνονται κάποιες φιλοδοξίες. Όμως, ο Ξύδης προκαλεί ακόμη δέος με αποτέλεσμα οι όποιες φιλοδοξίες να είναι ανομολόγητες. 
Ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς και αβέβαιος. Μην ξαφνιαστείτε μάλιστα εάν δείτε και την Χρυσή Αυγή, η οποία οργανώνεται και ετοιμάζει μεγάλα περιφερειακά γραφεία στον Χολαργό, μην ξαφνιαστείτε λοιπόν εάν δείτε και υποψήφιο της Χρυσής Αυγής να κατεβαίνει για Δήμαρχος. Το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι η Χρυσή Αυγή δεν έρχεται τυχαία στην περιοχή μας. Πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στου Παπάγου και με την αναμενόμενη κατάρρευση της ΝΔ οι ψήφοι της δεξιάς παράταξης πιστεύουν ότι θα πάνε ...σούμπιτοι στην Χρυσή Αυγή. 
Τα στελέχη της θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τον επόμενο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. 

2 σχόλια:

  1. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσθετες πληροφορίες, παίζει έντονα το ενδεχόμενο της καθόδου ως υποψηφίου Δημάρχου και του Χαράλαμπου Σκούρτη, ενώ αίτηση προς τον Άγιο Πέτρο φημολογείται πως έχει καταθέσει ο Σοφοκλής Μαντάς, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

    Στο μεταξύ, από του Παπάγου ο Βασίλης Ξύδης αναμένεται να μην έχει όλο το πεδίο ελεύθερο, αφού και η Πίτσα Λιάπη παρουσιάζεται έτοιμη να διεκδικήσει τη Δημαρχία του ενοποιημένου Δήμου.

    Οι εξελίξεις αυτές, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν φέρει έντονο σκεπτικισμό στα στρατόπεδα Κεχρή, Τίγκα και Νικολάου, οι οποίοι εξετάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους.

    Σε περίπτωση που το 2012 περάσει τελικά χωρίς την επικείμενη καταστροφή του πλανήτη Γη, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αναλυτικότερα το τι μέλλει γενέσθαι στα δημοτικά Χολαργού και Παπάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιτάλης και Βουτσινάς, ετοιμάζονται να αναστηθούν για να μην αφήσουν τον Ξύδη να αποτελειώσει το Χολαργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή